26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips Real Sociedad – Manchester United 18/2: Svenskduell

Victor Nilsson Lindelöf mot Alexander Isak blir en av matcherna i matchen när Real Sociedad spelar hemma mot Manchester United.

Generellt sett kan man säga att spanska lag har dominerat ute i Europa på senare år, och att inte minst engelska lag haft otroligt svårt att överhuvudtaget vara i närheten av att kunna mäta sig med det spanska motståndet. Men frågan är om det kommer att vara relevant när Real Sociedad spelar mot Manchester United?

Manchester United hade såklart ambitionen att konkurrera i slutspelet i Champions League vid det här laget, men efter förlusten mot RB Leipzig slogs man ut redan i gruppspelet och ska nu spela sextondelsfinal i Europa League istället. Bittert.

Att man dessutom har lottats mot Real Sociedad, ett minst sagt svårspelat motstånd, talar för att man kan få det tufft redan i den första slutspelsrundan.

Real Sociedad har haft en lite märklig säsong, efter att först och främst dominerat under hösten, för att sedan tappa totalt under vintermånaderna. Nu ser det aningen bättre ut för Real Sociedad igen, i takt med att skadelistan ser bättre ut.

Faktum är att man kan formera ett urstarkt lag i Real Sociedad inför den här matchen, med David Silva tillbaka och Alexander Isak som börjar hitta formen. Det känns också som att en viss Adnan Januzaj blir intressant att följa mot sin tidigare klubb.

Målspelet lockar

Med det sagt ska sägas att Real Sociedad trots allt har två skador, det i form av Luca Sangalli och Miguel Angel Moya. Men det här är inte skador som ska påverka den offensiva kraften nänmvärt inför matchen mot Manchester United.

Paul Pogba kommer inte att finnas med i bortalaget, och frågan är hur pass stark elva som formeras här. Troligen får Dean Henderson fortsätta spela här, med tanke på att det inte är Champions League och inte Premier League.

Båda läger har haft problem med lite för många insläppta mål på slutet och det är en faktor som blir viktig här också.

Båda lagen göra mål spela still 1,74 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,74
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 18:55, torsdag 18 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: