7 februari 2020 Roma Bologna Speltips

Speltips Roma – Braga 25/2: Avslagen retur

SC Braga måste vända 2-0-underläge på bortaplan och det gör lätt att returmötet med AS Roma blir mer avslaget i Europa League.

AS Roma - SC Braga

Europa League
TILL BET365
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är på intet sätt helt kört för den portugisiska storklubben SC Braga inför torsdagens viktiga returmöte med AS Roma i Europa League-slutspelet, men spontant känns det som att laget sitter i ett trängt läge och att det ska otroligt mycket till för att man ska kunna vända på underläget.

I den första matchen, då på hemmaplan för SC Braga, förlorade man med klara 2-0 och gjorde en ganska slätstruken insats mot ett för dagen bättre AS Roma. Det kändes också som att det fanns en viss erfarenhetsnivå i AS Roma som helt saknades i SC Braga och som blev det stora problemet i den matchen.

Nu är det inte kört, men det är tufft, för SC Braga inför returen. Det finns en stor risk att matchen blir avslagen. Till en början tror jag att portugiserna sätter in en tuff offensiv, men om den inte får bit eller utdelning tidigt kan energin snabbt avta.

För AS Roma får matchen gärna fungera som en transportsträcka. Senare under våren spelar man förmodligen fler slutspelsmatcher, samtidigt som man har minst sagt viktiga matcher i det inhemska ligaspelet närmsta tiden. Då vill man inte slösa onödig energi på den här matchen.

SC Braga prickade formen i helgen

I helgen gjorde SC Braga hela fyra mål i sin ligamatch och har därmed med sig energi till den här matchen. Lagets viktigaste spelare i den matchen, Lucas Piazon, kan därmed ha förtjänat speltid inför det här mötet. Men det är en helt annan dignitet på motståndet ute i europa.

SC Braga kommer till spel utan ett antal viktiga spelare, däribland avstängde Ricardo Esgaio. Sedan tidigare har man också David Carmo, André Casto, Iuri Medeiros, Francisco Moura och Rui Fonte som skadade.

AS Roma kan inte ha med sig Chris Smalling i backlinjen, medan Bryan Cristante och Ibanez är skadade. Men man kan fortsatt formera ett starkt lag och jag räknar med att man bogserar in den här matchen i mål.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1,62 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,62
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 25 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: