Speltips Slavia Prag – Rangers 11/3: Slagfält

Simon Pålsson Publicerat: 11 March 2021

Slavia Prag och Rangers FC har nu en drömchans att nå kvartsfinal i Europa League. Vi rekar med odds inför åttondelsfinalen den 11 mars 2021.

Slavia Prag - Rangers FC

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För ett par år sedan var det nog inte många som hade kunnat se att varken Slavia Prag eller Rangers FC skulle vara lag bra nog för att spela en kvartsfinal i Europa League, men som läget är nu kommer ett av lagen att göra det.

Det är såklart lite tur med lottningen att lottas mot varandra, minst sagt överkomliga lottningar för båda lagen, när det fanns tunga motståndare som Tottenham Hotspur, Arsenal, Manchester United och AC Milan i den totala potten. Bara för att nämna några lag.

Men det gör också det här mötet så intressant. Nu har båda lagen väldigt mycket att spela för och en guldchans att nå längre än vad man har gjort tidigare.

Slavia Prag kommer till spel utan Petr Sevcik, David Hovorka och Ibrahim Benjamin Traore. Det är inte helt optimala förutsättningar på förhand, men det är fortfarande en stark elva och en stark offensiv som man får med sig.

I Rangers FC spelar inte Leon Balogun det första mötet då han är avstängd, men i övrigt ska man kunna formera sitt starkaste lag, i stort sett. Kemar Roofe, Nikola Katic, James Tavernier och Ryan Jack är uppställda som lite osäkra kort.

Drömläge för båda lagen

Det är på pappret en överkomlig lottning för både Slavia Prag och Rangers FC här, men det är samtidigt två lag som har prickat formen otroligt bra på slutet. Det är alltså ett formstarkt lag mot ett annat. Det är inte världens enklaste sak att passera.

Rangers FC har haft ett par magiska veckor, har radat upp vinster i ligaspelet och slog utan Royal Antwerp i sextondelsfinalen. Nu vann man också sin första ligatitel sedan Hjälmaren brann hemma i Skottland och kan bygga vidare på den känslan.

Det faktum att Steven Gerrard inte längre har någonting att ta hänsyn till hemma i Skottland gör att man kan rikta in sig helt och fullt på mötena med Slavia Prag.

Slavia Prag har också galen form och vann bland annat med i den inhemska cupen förra veckan, och tog sig vidare där också. Men att man slog ut Leicester City senast gör att Slavia Prag gäller som favorit här i mina ögon.

Slavia Prag draw no bet spelas till 1,72 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Slavia Prag draw no bet
Odds: 1,72
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:55, torsdag 11 mars 2021
TV:  eurosportplayer logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: