Speltips Tottenham – Wolfsberger 24/2: Europa League

Simon Pålsson Publicerat: 24 February 2021

Tottenham Hotspur spelar returmötet mot Wolfsberger AC redan onsdagen den 24 februari 2021 i Europa League.

Tottenham Hotspur - Wolfsberger

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som bekant är vanligtvis tisdagar och onsdagar vigda åt Champions League, och torsdagarna helt vigda åt matcherna i Europa League. Men den här veckan gör man ett litet undantag med mötet i Europa League-slutspelet mellan Tottenham Hotspur och Wolfsberger.

Det här är ett returmöte som man vill få till så tidigt som möjligt, eftersom Tottenham Hotspur har en viktig period som väntar i det inhemska ligaspelet. UEFA har varit mer positiva till att luckra upp reglerna den här speciella säsongen, för att spelscheman runt om i Europa ska gå att få ihop helt enkelt.

Ute i Europa har Tottenham Hotspur varit framgångsrika på slutet och har åtta vinster på sina tio senaste matcher, med en dödande 4-1-vinst borta mot Wolfsberg i det första mötet förra torsdagen. Nu är man klara favoriter inför returen också. Inte bara till att gå vidare, det måste betecknas som klart redan nu, men till att vinna returmötet.

Wolfsberger lyckades alstra energi nog att studsa tillbaka med en tung vinst mot Sturm Graz i det inhemska ligaspelet. Efter 4-1-förlusten på hemmaplan tror jag att man har tappat motivationen här.

Tottenham Hotspur vinner gärna

En sak kan vi vara säkra på och det är att Tottenham Hotspur inte formerar ett lag med spelare som varit småskadade eller som av andra anledningar kan komma att behöva vilas. Det finns ingen anledning att slita onödigt på truppen.

Men Tottenham Hotspur har också en negativ trend i det inhemska spelet, med tre raka förluster, om vi då räknar in uttåget mot Everton i FA-cupen. All positiv energi som kan in till truppen ska tas in. Det vore dumt att inte passa på.

Tottenham Hotspur har I helgen en viktig match hemma mot Burnley, ett möte man bara måste vinna för att José Mourinho inte ska ha det tungt att motivera att han fortfarande har koll på läget. Ett par offensiva nyckelspelare lär därmed vilas här för Tottenham Hotspur.

Vad vi vet är att hemmalaget saknar Serge Aurier och Giovano Lo Celso, samtidigt som Joe Rodon inte får spela i den här tävlingen.

Under 3,5 mål spelas därmed till 1,73 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,73
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 18:00, onsdag 24 februari 2021
TV:  eurosportplayer logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: