21 januari 2020 Chelsea Arsenal Speltips

Speltips Villarreal – Arsenal 29/4: Skrälläge

Mångas första magkänsla säger nog Arsenal, men i våra ögon är man underdogs inför mötet med Villarreal i Europa League-semifinalen.

På pappret känns det såklart som att Arsenal är en större klubb och ett bättre lag än vad Villarreal är, men tänk då på att man egentligen har en riktigt svag säsong bakom sig, och att framgångarna ute i Europa League är det enda som hållit Mikel Arteta riktigt flytande under säsongen.

Om man ska vara helt ärlig har man också haft ganska tydlig tydlig tur på vägen fram också, även om man imponerade i bortamötet med tjeckiska Slavia Prag, där man helt plötsligt kunde vinna med 0-4 efter att ha spelat 1-1 på hemmaplan.

I ligan är formen fortsatt sådär och man kommer till mötena med Villarreal med två raka poängtapp, samt en fortsatt kass offensiv.

Villarreal har också tvåa ligaförluster, men om vi ser till Europa League imponerar man stort och är nu noterade för hela åtta raka vinster ute i Europa. Det är ingen slump, utan snarare ett bevis på att man är ett riktigt starkt Europalag.

Odds i Europa League

Villarreal har steppat upp under den här delen av säsongen och en stor förklaring till det är att man har flera individuella spelare som har varit väldigt formtoppade i precis rätt skede.

Inför den här matchen kommer man egentligen till spel med sitt allra bästa lag, sånär som på Vicente Iborra som behöver stå över med en skada. Men det är också den enda skadan som kommer att drabba Villarreal här.

Då är det ett betydligt värre lag för Arsenal inför den här matchen, med båda sina ordinarie anfallare Alexandre Lacazette och Pierre-Emerick Aubameyang på skadelistan. Det är spelare som man verkligen behöver för att kunna prestera sin bästa fotboll.

Kieran Tierney och David Luiz kommer inte heller att kunna spela och på det hela taget formerar Arsenal ett lag som inte är det bästa man kan ställa upp med. Det är ett obestridligt faktum som man måste ha med sig.

Villarreal draw no bet spelas till 1,80 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal draw no bet
Odds: 1,80
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:00, torsdag 29 april 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: