30 november 2019 Tottenham Bournemouth Speltips

Speltips Wolfsberger – Tottenham 18/2: Mourinho höjer sig

José Mourinho har haft ett par tunga veckor med Tottenham Hotspur, men nu bör han höja sig i Europa League-slutspelet när Wolfsberger väntar.

Att lottas mot ett lag som Wolfsberger AC i den första slutspelsrundan kan inte betecknas som någonting annat än fördelaktigt för den engelska storklubben Tottenham Hotspur, som givetvis gäller som enorma favoriter inför det här dubbelmötet i Europa League.

Men den stora frågan är hur José Mourinho kommer att förhålla sig till tävlingen i stort, och om han prioriterar att laget ska toppas till den här typen av matcher?

Det ryktas en del om att det kan röras om en del i laget, för att spelare som varit utanför ett tau ska få chansen att visa upp sig igen. Men samtidigt har jag svårt att se hur Tottenham Hotspur ska slarva bort den här chansen att gå vidare utan att behöva förta sig.

Å andra sidan ska man ha med sig att Tottenham Hotspur gjort minst två mål i nio av sina tio senaste matcher i Europa League. Ofta är man starkare än motståndare, vare sig de heter Wolfsberger AC eller någonting annat.

José Mourinho är också pressad på posten i Tottenham Hotspur, men om det är någonting man brukar kunna lita på är det att portugisen reser sig i den här typen av lägen.

Wolfsberger AC får det tufft

Wolfsberger AC kommer nu till spel utan två av sina viktigaste spelare, i form av Mario Leirgeb och Eliel Peretz. Här är det bara att erkänna att Wolfsberger AC är ett lag man inte har stenkoll på, men en intressant sak att ha med sig är att laget ofta spelare en mer defensiv fotboll ute i Europa än hemma i ligaspelet.

I Tottenham Hotspur har vi Giovani Lo Celso fortsatt på skadelistan, samtidigt som Joe Rodon inte är med i den trupp som får spela ute i Europa. Sergio Regulion och hans namne Serge Aurier är tveksamma och lär inte riskeras här.

Wolfsberger AC ser ganska starka ut hemma i den österrikiska ligan, samtidigt som Tottenham Hotspur har risig form. Men det bör ändå vara klasskillnad.

Under 3 mål (asian) spelas till 1,73 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:55, torsdag 18 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: