Streama Real Madrid Elche

Speltips Alaves – Real Madrid 23/1: Enorm press

Zinedine Zidane har pressen på sig i den spanska storklubben Real Madrid och måste gå för att vinna lördagens möte med Deportivo Alaves.

Inför den här säsongen rådde det ingen som helst tvekan om att det var huvudstadslaget Real Madrid som gällde som den stora favoriten till att vinna La Liga, med tanke på att man hade en stark trupp från förra säsongen att bygga vidare på.

Nu skulle Zinedine Zidane också få tid och utrymme till att än mer sätta sin prägel på laget, och samtidigt satsa hårt på att göra bra resultat i Champions League. En slags nyckelsäsong med andra ord.

Men kanske var det ändå turbulensen i den värsta rivalen FC Barcelona som allra främst talade för att Zinedine Zidane och hans Real Madrid skulle ha favoritskapet. Med en Lionel Messi som ville lämna, en Ronald Koeman som inte kändes helt önskad och en kraftigt försämrad trupp var det slagläge för Zinedine Zidanes lag direkt.

Men så har inte blivit fallet och istället för att Real Madrid ska ta kommandot har det blivit en annan rival, Atletico Madrid, som dominerar i toppen och som seglar mot en efterlängtad ligatitel.

Zinedine Zidane har dessutom fått se sitt lag underprestera i Champions League (men trots allt ta sig vidare) och åka ut ur Copa Del Rey.

Det gör att Zinedine Zidane själv flaggat för att han kan hänga löst på posten som huvudtränare, och nog är det så att fransosen känner press inför helgens omgång. Har han verkligen råd med en ny förlust här eller börjar det blåsa på riktigt då?

Drömläge för Alavez

Man kan säga mycket inför helgens omgång, men det råder ingen tvekan om att det är lite av ett drömläge för Deportivo Alaves på förhand. Man har inte mycket att förlora när Zinedine Zidane kommer på besök med sitt lag och nu kan man fint slå ur underläge.

Det som är problemet i hemmalaget är att formen inte är särskilt god, att man är en del av bottenstriden och att det i dagsläget inte finns mycket som pekar på att man kan lämna den bakom sig.

Rodrigo Ely missar också den här matchen, men i övrigt kan hemmalaget formera det lag man önskar.

I bortalaget ser Sergio Ramos ut att vara tillbaka, men Nacho är utanför laget. Det räcker dock med Raphael Varane och Sergio Ramos som mittbackspar.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1,63 gånger såsen hos CampoBet. Jag tror inte att bortalaget har en överkörning i sig här.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips:

Under 3,25 mål (asian handicap)

Odds: 1,63
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, lördag 23 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: