Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Alaves – Sevilla 19/1: Inget krångel

Inget krångel behövs när man väljer speltips inför mötet mellan Deportivo Alaves och Sevilla tisdagen den 19 januari 2021.

Det har varit en sprudlande inledning på säsongen av La Liga för en hel del lag, men det finns också ett par lag som gäller som besvikelser.

I mina ögon har Sevilla varit en besvikelse inledningsvis, fram till att man på senare tid fått upp ångan igen och plötsligt känns som en kandidat både ute i Europa, men också här i det inhemska ligaspelet.

Europaplatsen är såklart vad man söker efter, men kanske vore det här den perfekta säsongen att utmana om en ligatitel, med tanke på att andra storklubbar verkligen haltar fram. Men det vågar jag lova redan nu är kört.

Deportivo Alaves då? Jo, man är en del av botten och har bara någon enstaka poäng ner till att faktiskt ligga på nedflyttningsplats. Deportivo Alaves har dessutom spelat 18 omgångar, som är klart fler än ett par av konkurrenterna. Det bådar med andra ord inte särskilt gott för det här laget.

Deportivo Alaves har dessutom tre raka utan vinst, och såg därtill till att falla igenom totalt mot Almeria i cupspelet senast. Då föll man med hela 5-0 på bortaplan. Mot ett lag som inte ens spelar i högstaligan. Pinsamt.

Deportivo Alaves räcker inte

Deportivo Alaves har med sig ett par tapp inför mötet med Sevilla och det känns inte som rätt läge att sakna några spelare. Tachi är avstängd och kan av den anledningen inte komma till spel i den här matchen, något inte heller Rodrigo Ely kan göra. Lucas Perez är därtill tveksam.

John Guidetti finns som bekant i truppen, men ingenting pekar på att han får göra minuter här. Ett kortare inhopp är inte omöjligt, om man vill vara snäll, men ärligt talat finns det bättre alternativ.

I bortalaget är Tomas Vaclik och Sergio Escudero inte med. Båda är skadade och behöver vila. Carlos Fernandez kommer att testas sent.

Julen Lopetegui kan med andra formera sin starkaste elva i den här matchen, i princip, och har åtminstone inga nya skador att förhålla sig till.

Sevilla vinner spelas till 1,75 gånger krämen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos BETSAFE – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 1,75
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:30, tisdag 19 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: