Speltips Cadiz Athletic Bilbao

Speltips Athletic Bilbao – Cadiz 5/11: Inget målkalas

Athletic Bilbao är stora favoriter när man tar emot Cadiz i La Liga. Matchen spelas fredagen den 5 november 2021 med avspark kl 21.00.

Athletic Bilbao har bara förlorat en match den här säsongen. Efter elva spelade matcher står man på 18 poäng vilket ger en åttonde plats i den något haltande tabellen.

Athletic Bilbao är som vanligt svårslagna men samtidigt har ma kryssat sex av sina elva matcher. I söndags lyckades man knipa en poäng i det baskiska derbyt mot Real Sociedad. Trots att man fick en utvisning på Inigo Martinez i den 84:e minuten kunde man trycka in en kvittering till 1-1 på tilläggstid.

Därmed kommer man nu från två raka bortamatcher som båda slutat 1-1. I matchen dessförinnan blev nämligen resultatet detsamma mot Espanyol.

Nu tar man emot ett Cadiz som också de kryssat sina två senaste matcher men som totalt sett haft en tuff säsongsinledning. Efter tolv spelade matcher står man på nio poäng och är därmed under nedflyttningsstrecket för tillfället.

Precis som i Athletics fall lyckades man rädda en poäng i söndags tack vare en kvittering på tilläggstid. Cadiz tog då emot Mallorca som ledde med 1-0 fram till att Alvaro Negredo kunde slå in en straff i matchens 93:e minut.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

La Ligas målsnålaste lag

Cadiz har bara vunnit en match den här säsongen och läget börjar nu pressat för tränare Alvaro Diaz som lett laget ända sedan 2016. Att man befinner sig i bottenskiktet av tabellen är visserligen ingen stor underprestation sett till klubbens förutsättningar.

Cadiz behöver hursomhelst börja vinna matcher och då är Athletic Bilbao sannerligen inget önskemotstånd. De är som sagt ytterst svårslagna, alltid välorganiserade och svåra att tränga igenom.

Athletic Bilbao är också klara favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast 1.45 gånger insatsen. Senast lagen möttes vann Athletic Bilbao med 4-0 i Cadiz. Cadiz vann dock med 1-0 i Bilbao i förra säsongens första möte.

Athletic Bilbao har på sina 11 matcher endast släppt in 7 mål. I den kategorin är man därmed bäst i La Liga tillsammans med Sevilla. Samtidigt har man bara gjort 11 mål vilket gör Athletic till La Ligas klart målsnålaste lag så här långt med ett snitt på 1.64 gjorda/insläppta mål per match.

Det har gjorts under 2.5 mål i 9 av Athletic Bilbaos totalt 11 matcher och vad gäller Cadiz så gäller detsamma i 4 av deras 5 senaste matcher.

Athletic Bilbao är rättmätiga favoriter här men framförallt är det mycket som talar för att även den här matchen kommer att bli målsnål. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål till 1.82 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, fredag 5 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: