Speltips Elche Atletico Madrid

Speltips Atletico Madrid – Athletic Bilbao 18/9: Försvarsstarka lag

Atletico Madrid och Athletic Bilbao är båda obesegrade efter fyra omgångar av La Liga och nu ställs de mot varandra i den femte omgången. Matchen spelas lördagen den 18 september med avspark kl 16.15.

De regerande mästarna Atletico de Madrid har resultatmässigt inlett säsongen ungefär såsom vi har vant oss vid att känna igen dem. Knappa segrar, stabilt försvarsspel och få mål – men med ett delvis nytt spelsystem.

I veckans Champions League-möte hemma mot Porto bar det vinnande konceptet inte till tre poäng då den matchen förblev mållös. I La Liga har man dock fått bättre utdelning och man står på tio poäng efter fyra matcher.

Man inledde med att bortabesegra Celta Vigo med 2-1. Därefter slog man Elche med 1-0 hemma följt av 2-2 mot Villareal efter att man kvitterat i den 95:e minuten. I den senaste ligaomgången vann man med 2-1 borta mot och återigen gjorde man mål på tilläggstid då Thomas Lemar satte det avgörande målet i den 99:e minuten.

Athletic Bilbao är också de obesegrade efter fyra matcher. De är dock två poäng efter Atletico efter att ha kryssat två och vunnit två matcher. Mest anmärkningsvärt är att man endast har släppt in ett mål på dessa matcher.

I premiären blev det 0-0 borta mot Elche, därefter fixade man 1-1 hemma mot Barcelona. Sedan har man tagit två raka, med 1-0 borta mot Celta Vigo och senast 2-0 hemma mot Mallorca.

På bortalagets skadelista till den här matchen finns Sancet, Nolaskoain, Paredes, Alvarez och Berchiche. Hos Atletico Madrid finns inga skador att rapportera om.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårslaget bortalag

Diego Simeone ser ut att ha övergivit sitt väl inarbetade 4-4-2-system till förmån för en trebackslinje den här säsongen. I och med värvningen av Antoine Griezmann kan det var ett sätt att ge mer plats åt den fina anfallsbesättning som han nu förfogar över.

Att man inte lyckades besegra Porto hemma i onsdags var en liten besvikelse och även om den matchen blev mållös så har vi ändå, totalt sett, fått se ett embryo till ett mer offensivt balanserat Atletico Madrid den här säsongen.

Nu väntar emellertid ett Athletic Bilbao som varit ruggigt täta i sin defensiv så här långt och de lär bli en utmaning att få hål på. Atletico Madrid står dock som ganska klara favoriter då ett rakt spel på hemmalaget ger cirka 1.68 gånger insatsen.

De senaste säsongernas möten mellan de här lagen har varit väldigt jämna. Förra säsongen vann båda lagen sina respektive hemmatcher med 2-1- Över de sex senaste matcherna har Atletico Madrid vunnit tre och Athletic Bilbao två och en match har slutat oavgjort.

Med två raka segrar och endast ett insläppt mål den här säsongen lär baskerna komma till det här mötet med gott självförtroende. Offensivt är de något begränsade och kan förstås inte mäta sig med Atleticos spetsspelare men jag ser inte det här som någon given hemmaseger.

Atletico Madrids främsta styrka är fortfarande inte att föra matcher mot på pappret sämre lag. På något sätt brukar de ändå lyckas vinna den här typen av matcher, men insatsen mot Porto vittnar ändå om den här problematiken.

Att den här matchen kommer bli målsnål är ingen högoddsare men jag har svårt att se någonting annat. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål och det spelas till 1.66 gånger pengarna hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.66
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 16:15, lördag 18 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: