Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Atletico Madrid – Athletic Bilbao 9/1: Fel läge

Det är förmodligen helt fel läge att möta Atletico Madrid för Athletic Bilbao denna lördag den 9 januari 2021 i spanska La Liga.

Atletico Madrid - Athletic Bilbao

La Liga
Hämta bonus hos bet365!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Marcelino har tagit över som ny huvudtränare för den klassiska basiska klubben Athletic Bilbao och han fick sannerligen ingen drömstart på sitt nya uppdrag, med en tuff match mot FC Barcelona i den första vändan.

Som om det inte vore nog med det ska Marcelino nu få se sitt lag ta sig an serieledande Atletico Madrid och även om det inte är en inledning på tränaräventyret som kommer med några krav känns det såklart inte kul om han skulle inleda med två raka förluster.

Mot FC Barcelona släppte man in hela tre mål och därför kan jag tänka mig att man nu försöker täppa till lite bakåt. Det är för övrigt sällan som matcherna mot Atletico Madrid blir särskilt målrika, och det gäller för alla lag.

Atletico Madrid har öppnat säsongen så pass starkt att man nu toppar La Liga och det borde väl göra alla nöjda och glada? Nej, så är inte fallet.

Dels har man sett lite skakiga ut i Champions League, men det stora problemet just nu är att Diego Simeone är rosenrasande på sina spelare efter veckans förlust i cupen. Då åkte man ut efter 1-0-förlust mot ett tredjedivisionslag. Det kommer troligen att leda till en ordentlig reaktion här och jag kan inte se annat än ett hemmalag som verkligen tar kommandot.

Odds på Atletico

Atletico Madrid har ett par osäkra kort på förhand och det rör sig om Joao Felix, José Gimenez och Hector Herrera. Det är troligen inte spelare som riskeras i det här tuffa mötet, även om det står så viktiga poäng på spel. Den förstnämnda, Joao Felix, skulle i för sig kunna spela då hans skada inte ska vara fullt så allvarlig.

I bortalaget Athletic Bilbao finns det nu ytterligare ett tapp sedan Yuri Berchiche skadat sig i veckomötet med FC Barcelona. Det rör sig om en muskelskada i baksida lår och det innebär att han nog är borta ungefär en månad. Dessutom ska man ha med sig att Peru Nolaskoain, Yeray Alvarez och Unai Lopez inte kan spela.

Marcelino fick en drömstart senast, men föll sedan igenom och fick se sitt lag förlora med 3-2 mot FC Barcelona. Det var sannerligen inte den enklaste matchen att inleda äventyret i sin nya klubb på.

Nu tror jag att han försöker täppa till lite bättre och i sig bör matchen mot Atletico Madrid bli mer återhållsam med tanke på att hemmalaget nästan alltid sätter den tonen på sina matcher.

Atletico Madrid vinner och håller nollan spelas till 2,10 gånger såsen hos Bet365. En viktig reaktion efter cupdebaclet i veckan.

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner mot noll
Odds: 2,10
Bolag: Bet365
Spelstopp: 16:15, lördag 9 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: