Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Atletico Madrid – Celta Vigo 8/2: Favoritskap

Atletico Madrid går för sin nionde raka hemmavinst i La Liga när Celta Vigo kommer på besök måndagen den 9 februari 2021.

Det är speciella tider i den spanska fotbollen, med en haltande tabell som alldeles strax har återhämtat sig och som nu ser ut att gå att avläsa. Och det är minsann väldigt rolig läsning för serieledande Atletico Madrid.

Inte nog med att man har en hysterisk form nu, med bland annat åtta raka vinster på hemmaplan och en vinsttrend generellt sett som sträcker sig över hela 2021, men man är också i topp av ligan med stor, stor marginal ner till Real Madrid och FC Barcelona.

Med andra ord har Atletico Madrid placerat in någon form av dödsstöt redan tidigt på säsongen och även om det återstår nästan halva säsongen känns det här som ett gap ner till övriga lag som Atletico Madrid egentligen inte ska kunna tappa.

Men det har hänt värre saker, även om jag ser Atletico Madrid som ett av de stabilare topplagen i Europa. Trots mindre resurser har man konsekvent varit en nål i ögat för giganterna i La Liga under de sista tio åren och det kan ingen ta ifrån Atletico Madrid.

Därför tycker jag att Atletico Madrid ska gälla som klar favorit hemma mot mittenlaget Celta Vigo, ett lag som har ryckt upp sig på slutet, men som har en ganska intetsägande säsong.

Atletico Madrid är för starka

Det finns dock en oroande faktor för Atletico Madrid, och det är att man saknar Kieran Trippier på grund av avstängning här. Dessutom har man fått in smitta i laget och ett par spelare kommer därmed att behöva stå över spel av den anledningen.

Det rör sig om Joao Felix, Moussa Dembele, Mario Hermoso och Yannick Carrasco som inte kan spela matchen för Atletico Madrid. Utan tvekan ett par spelare som hade konkurrerat om startplatser alltså.

I bortalaget är Sergio Alvarez och David Junca borta från spel. Dessutom står bortalaget på fem raka matcher utan vinst (om vi bara räknar La Liga, annars är trenden ännu sämre) och inte sprattlar man plötsligt till här. Det vore ologiskt.

Atletico Madrid vinner spelas rakt och enkelt till 1,65 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1,65
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, måndag 8 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: