Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Atletico Madrid – Levante 20/2: Revansch

För andra gången samma vecka spelar Atletico Madrid och Levante mot varandra. Hur ska Diego Simeone kunna tappa poäng igen?

Redan inför veckans första ligamatch mellan Atletico Madrid och Levante hade vi känslan att Diego Simeone skulle förmå sitt lag att höja sig, och visa framfötterna på ett sätt som man inte riktigt kunnat göra sista veckorna.

Atletico Madrid har radat upp vinster och drygat ut sin serieledning (gentemot vissa lag i toppen) men har släppt in mål i alldeles för många matcher. Inför det här mötet har man sex (!) raka matcher med insläppt mål. Det vet jag inte ens om har hänt tidigare med Diego Simeone vid rodret.

Jag tycker inte att det är att vara överdramatiskt när man hävdar att det här inte är ett sundhetstecken för Atletico Madrid, men med tanke på att man konsekvent har levererat bra resultat kanske man inte ska vara för orolig.

Den som håller på Atletico Madrid kan dock börja oroa sig inför veckans Champions League-möte med Chelsea, där man förmodligen väldigt gärna spelar en återhållsam fotboll.

Atletico Madrid toppar fortsatt tabellen, men nu är avståndet bara nio poäng till FC Barcelona och sex poäng till Real Madrid (med en match mindre spelad än lokalrivalerna). Med andra ord behöver Atletico Madrid undvika att tappa poäng igen här.

Atletico Madrid sätter ner foten

Levante då? Jo, man har bara sju poäng ner till nedflyttningsplats och är av den anledningen i en situation där man inte kan slappna av än.

Men min känsla är att man är ett alldeles för bra och homogent lag för att rasa ihop under vårsäsongen. Det är inte heller borta mot Atletico Madrid som man ska ta sina poäng.

Att ha tagit en poäng hemma mot serieledarna är redan nu ett bra facit. Nu ska man spela mot ett Atletico Madrid som trots allt bara har släppt in 14 gjorda mål den här ligasäsongen, och då väldigt få på sin egen hemmaplan.

Atletico Madrid vinner och håller nollan spelas till 2,40 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner mot noll
Odds: 2,40
Bolag: Betfair
Spelstopp: 16:15, lördag 20 februari 2021
TV: 
Stream: