Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Atletico Madrid – Real Sociedad 12/5: Sista hindret?

Atletico Madrid har allt i egna händer för att vinna ligatiteln i Spanien, men behöver passera Real Sociedad i den tredje sista omgången.

Det är som upplagt för att Atletico Madrid ska stå där som spanska ligamästare i slutet på säsongen och återigen slå sig in som den outsider som finns till dominansen från Real Madrid och FC Barcelona i den spanska högstaligan.

Men nu är det onödigt spännande inför avslutningen på säsongen. Atletico Madrid kunde och borde ha dödat spänningen för länge sedan, men har haft en svagare vårsäsong som gjort att andra lag har ätit ikapp i toppen.

Men det är bättre tider igen för Atletico Madrid, som tog en viktig poäng borta mot just FC Barcelona senast, och som har sin startelva mer lik hur man vill att den ska vara nu. Thomas Lemar må vara borta, men det är också den enda spelaren som är garanterat borta för Atletico Madrid inför mötet med Real Sociedad.

Det absolut viktigaste är att Atletico Madrid kan formera en offensiv med Luis Suarez, som utan några tvivel är lagets viktigaste spelare. Utan honom har Atletico Madrid sett klart sämre ut och det är en stor del av förklaringen till den svaga våren.

Märk väl att Luis Suarez rent av kan argumenteras för att vara viktigast av alla spelare i ligan. Med honom på plan växer chanserna till ett ligaguld för Atletico Madrid till helt andra nivåer.

Sista bossen i La Liga

Atletico Madrid har ingen enkel avslutning på säsongen framför sig, men att det är Real Sociedad som är den stora prövningen är uppenbart. Det är trots allt ett lag som de första månaderna på säsongen låg före Atletico Madrid och då toppade tabellen en kortare period.

Men samtidigt har verkligheten kommit ikapp Real Sociedad, som nu med nöd och näppe har en Europaplats, men som riskerar att sjunka ytterligare i tabellen. De har hur som helst mycket att spela för inför möte med Atletico Madrid.

I bortalaget kommer Luca Sangalli och Mikel Merino inte att spela, medan Carlos Fernandez och Aihen Munoz är tveksamma. För svensk del är det roligt med Alexander Isak på planen.

Atletico Madrid vann med 2-0 borta mot Real Sociedad och jag tror att man går för nåt liknande här.

Under 2,5 mål spelas till 1,79 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,79
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 22:00, onsdag 12 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: