12 april 2018 Sporting Atletico Madrid Speltips

Speltips Atlético Madrid – Real Sociedad 24/10: Toppstrid

Supersöndagen från Spanien avslutas med toppmötet mellan de regerande mästarna Atlético Madrid och ligaledarna Real Sociedad.

Samma dag som el Clásico spelas så spelas även ett väldigt spännande möte mellan de regerande mästarna och Real Sociedad som tagit sig upp i ensam ligaledning efter att de båda Madridklubbarnas matcher blev inställda under förra omgången.

Då deras största rivaler till ligatiteln kommer att möta varandra tidigare under dagen så presenterar matchen ett fantastiskt tillfälle för båda klubbarna att försöka ta ett grepp om ligaledningen. Real Sociedad kanske inte har det som krävs för att hålla ut under hela säsongen då de öppnade starkt även förra hösten, men vinner de här samtidigt som Real Madrid tappar poäng så har de satt sig i ett väldigt fint läge som ligaledare.

Å andra sidan så har Real Sociedad redan en ganska rejäl skadelista och ligger trots det i toppen av tabellen. Carlos Fernández, Nacho Monreal, Jon Guridi och Diego Rico är alla fortsatt borta samtidigt som Martín Zubimendi och Ander Barrenetxea båda är tveksamma till spel.

Den största oron är dock Mikel Oyarzabals skada då han är lagets kanske viktigaste spelare och frontfigur och har stått för hälften av lagets mål hittills. De klarade sig utan honom förra helgen då de besegrade Real Mallorca med 1-0, men avgörandet dröjde till den 90:e minuten. Med en oerhört stark defensiv krävs det dock inte mycket framåt och kanske kan Alexander Isak träda fram på riktigt när han nu behövs som mest.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlético har vunnit mycket utan att imponera

De regerande mästarna har även de hängt med bra i tabelltoppen, men har trots detta ändå inte riktigt imponerat särskilt mycket hittills. De har tagit många trepoängare med väldigt knapp marginal, vilket förvisso också kan ses som en styrka, men nu är det dags att börja växla upp.

Deras enda förlust hittills i ligaspelet kom faktiskt innan landslagsuppehållet mot Alavés som i sin tur plockade upp sin första vinst sensationellt nog. Atlético har haft en ganska låg lägstanivå hittills, även i matcher de vunnit som mot Milan under samma vecka så var de helt utspelade fram tills Franck Kessie drog på sig sitt andra gula efter en knapp halvtimme.

Deras vinst mot Barcelona kort därefter var i alla fall blytung och visar på att de kan plocka fram en extra nivå när det väl gäller. De är dessutom väldigt tunga favoriter mot Real Sociedad nu på söndagskvällen och då gästerna saknar Oyarzabal känns oddsen ändå befogade trots tabelläget.

Real Sociedad har i alla fall en väldigt stark defensiv med tre insläppta mål på de senaste åtta matcherna där sex av dem varit hållna nollor. Utan Oyarzabal kommer de dock inte att vara särskilt vassa framåt troligen. Därmed spelar vi på att något av lagen kommer att nollas genom ett BLGM – Nej här för 1.67 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1.67
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: