Speltips Atletico Madrid – Sevilla 12/1: Rasim rekar hatmötet

Rasim Reiz Publicerat: 12 January 2021

Rasim Reiz rekar med dagens bästa speltips i La Liga, inför toppmötet mellan Atletico Madrid och Sevilla den 12 januari 2021.

Atletico Madrid - Sevilla

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

FÅ 100 KRONOR – UTAN INSÄTTNING – HOS HAJPER!

Det vankas riktigt fin match när Atletico Madrid tar emot Sevilla i La Liga.

Serieledarna Atletico Madrid har verkligen varit i fint slag den här säsongen, endast en förlust i derbyt mot Real Madrid och man toppar ligan på 38 poäng med hela tre matcher mindre spelade.

Atletico Madrid åkte ut i Copa Del Rey och det var ingen insats man kan ha varit nöjd över. Inställt ligamatch senast mot Bilbao pga. snöoväder vilket innebär att man har fått några extra dagar vila till den här viktiga matchen. Atletico har något på gång den här säsongen, när både Real Madrid och Barcelona inte riktigt går att känna igen ännu så finns möjligheten att verkligen utmana om titeln på riktigt här, och är det någon man vill se vinna ligan igen med Atletico Madrid så är det Diego Simeone.

Gästerna Sevilla kommer till den här matchen i en kalasform. Viktig seger senast mot Real Sociedad med 3-2 i en minst sagt svängig match. Lopetegui har fått ordning på Sevilla och trion framåt med Ocampos-En Nesyri-Suso har visat sig vara glödhet. Fernando var tillbaka senast på mitten mot Real Sociedad och jag tror han kommer få bekänna färg om Sevilla ska kunna störa Atletico Madrid på bortaplan ikväll.

Gästerna är riktigt bra på bortaplan den här säsongen och visst spelar avsaknad av publik en del, men man har ett mycket fint kontringsspel med ovan trio som kan såra de flesta lagen i La Liga.

Speltips La Liga – varje dag!

Atletico kommer sakna den viktiga mittbacken Gimenez pga skada samt Kieran Trippier som är avstängd, annars får vi se riktigt bra startelvor ikväll där vi ska hålla ett extra öga på Joao Felix som verkligen börjat ta fart att bli en vital del av hemmalaget.

Noterbart till den här matchen är att Atletico Madrid endast har släppt 6 mål till den här matchen på 15 matcher, det är helt otroliga siffror. Det kommer krävas en hel del av Sevilla för att luckra upp det försvaret.

Tittar vi på spelmarknaden så ser vi att Atletico är favoriter vilket inte är helt oväntat men jag tycker mig se värde i att Sevilla kan störa hemmalaget, med tanke på sin form och gifta trio längst fram. Atletico är tuffa att möta och nöter ner sitt motstånd som oftast, men med Gimenez borta samt Trippier så kan det bli lite tveksammare i försvaret än vanligtvis. I stormatcher kan allt hända, med rätt energi, och viljan att vinna så tror jag vi får se en riktigt fin match, och möjligtvis lite mål från båda lagen.

Jag tror båda lagen gör mål i den här matchen till makalösa 2,25 hos Betsafe. Det går inte att blunda för med tanke på båda lagens offensiva krafter.

FÅ 100 KRONOR – UTAN INSÄTTNING – HOS HAJPER! 

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,25
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:30, tisdag 12 januari 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: