Speltips Elche Atletico Madrid

Speltips Atlético Madrid – Valencia 24/1: Hemmalaget ser stabila ut

Hemmalaget är tunga favoriter när Atlético Madrid tar emot Valencia på Wanda Metropolitano på söndagskvällen.

Atlético Madrid - Valencia

La Liga
Hämta bonus
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det som vanligtvis hade setts som en stormatch, och en solklar höjdpunkt i en ligaomgång som denna, har inte riktigt samma glans den här säsongen. Valencia har det fortsatt tufft och går att finna på den nedre halvan av tabellen. Det har inte riktigt gått som man tänkt sig hittills och det gäller i nuläget bara att skaffa sig marginal ned till strecket och blicka framåt.

Trots att det krävdes lite tur under förra omgången för Los Che att få med sig en pinne ifrån mötet med Osasuna så kan de dock åtminstone vara på en uppåtgående trend. De har tagit poäng i sina tre senaste matcher och skadeläget i klubben har förbättrats på senaste. De brukar dessutom alltid höja sig något mot bättre lag som Atlético, de har trots allt en trupp som bör ligga högre upp i ligan än vad de gör.

Atlético Madrid går från klarhet till klarhet i ligaspelet där de har vunnit deras sex senaste matcher. Deras enda förlust kom för sju omgångar sedan mot stadsrivalen Real Madrid, men bortsett från derbyn så har de inte förlorat en match på över ett år i ligan. Diego Simeones mannar har under säsongen gått från att vara en stark titelkandidat till att redan ha kopplat ett grepp om titeln. De har nu sju poängs marginal ned till Los Blancos på en andraplats och dessutom med en match mindre spelad.

Det är svårt att se hur Valencia ska kunna rubba Atlético

Det är alltså Atléticos match att förlora. De har lyckats hålla huvudet kallt så här långt och har inga större skadebekymmer inför matchen heller. Koke är tillbaka efter avstängning och hoppar tillbaka in startelvan. Mario Hermoso är fortfarande tveksam till spel och därmed bör de fortsatt starta med Felipe istället. Utöver detta är även Kieran Trippier avstängd inför mötet.

Valencia har inte heller några större bekymmer med skador, vilket de tyvärr har haft tidigare under säsongen. I nuläget är det bara den avstängde Daniel Wass de får klara sig utan inför omgångens tuffa bortamöte, han ersätts på mitten av Uros Racic.

Sammanfattningsvis så har Atlético Madrid sett oerhört stabila ut under säsongen, och även det krävdes en straff i 89:e minuten senast mot Eibar för att fullborda vändningen så är det inte ofta som Atléticosupportrarna får uppleva sådan spänning i matcher de bör vinna.

Vi spelar därför på att det tyvärr kanske inte blir så mycket spänning i vad som åtminstone på papperet fortfarande är ett stormöte. Vi kör på ett halvtid/fulltidsspel för 2.20 hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250 kr i spelkrediter

Speltips:

Speltips: Atlético halvtid/fulltid
Odds: 2,20
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: