13 mars 2019 Barcelona Lyon Speltips

Speltips Barcelona – Real Betis 4/12: Målrik historik

Ett FC Barcelona på uppgång tar emot Real Betis i La Liga. Matchen spelas lördagen den 4 december 2021 med avspark kl 16.15 på Camp Nou.

Mycket talar för att FC Barcelona har nått botten och nu är på väg uppåt igen. Xavi har fortfarande ett stort jobb att göra men segern mot Villarreal senast var nog, inte minst mentalt, väldigt viktig.

I lördags tog man alltså sin andra raka seger i La Liga under Xavis ledning och man gjorde det på ett sätt som lär ha gett laget styrka. Ställningen var 1-1 fram till den 88:e minuten då Depay satte 2-1 och sedermera kunde Coutinho fastställa slutresultatet 3-1 på straff.

Därmed står Barca på 23 poäng efter 14 matcher, vilket är fyra poäng efter femteplacerade Real Betis som har en match mer spelad.

I onsdags spelade Real Betis i Copa del Rey där man bortabesegrade Alicante med 4-0. Dessförinnan hade man tre raka segrar, två i La Liga och en i Europa League.

I söndags hemmabesegrade man Levante med 3-1 och tre dagar tidigare vann man hemma mot Ferencvaros med 2-0. I den näst senaste ligaomgången slog man Elche med 3-0 på bortaplan.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Minst fem mål per match

Xavi har nu lett Barcelona i tre matcher av vilka man vunnit två i La Liga samt kryssat mot Benfica i Champions League. Ett stort ansvar vilar nu på hans axlar som den tilltänkta frälsaren och den här inledande fasen är sannolikt väldigt viktig om man ska lyckas bryta den negativa spiralen.

Så här långt ser man ut att vara på väg att lyckas med det men avgörande matcher väntar nu innan man kan dra några större slutsatser i fråga om Barcelona är på väg att resa sig. Närmast alltså Real Betis och därefter en direkt avgörande match borta mot FC Bayern i Champions League.

Hos spelbolagen står Barcelona som ganska klara favoriter inför den här matchen. En rak etta ger omkring 1.52 gånger insatsen. Historiskt sett är det också klar fördel Barca. Förra säsongen vann man med 5-2 hemma och med 3-2 i Sevilla.

Barcelona har vunnit de fem senaste mötena mellan de här lagen. I de sju senaste mötena har det gjorts minst fem mål i samtliga matcher. Det har verkligen varit anmärkningsvärt målrikt mellan de här lagen de senaste säsongerna.

Mauricio Pellegrini är en offensivt inriktad tränare och Real Betis har varit ett relativt målglatt lag även den här säsongen som man totalt sett inlett väldigt bra. Efter 15 matcher har man en målskillnad på 25-18, vilket gör dem till La Ligas tredje målgladaste lag så här långt.

I Barcelonas fall har det varit mer målsnålt på sistone men man är ändå det femte målgladaste laget i ligan med ett snitt på 2.79 gjorda/insläppta mål per match.

Efter den sköna segern senast tror jag på ett mer framåtlutat och mindre pressat Barcelona här. Det bör kunna borga för en mer öppen matchbild, som det brukar bli mellan de här lagen, och mitt spel blir därför att båda lagen kommer göra mål. Det spelas till 1.66 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:15, lördag 4 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: