FC Barcelona

Speltips Barcelona – Real Madrid 24/10: El Clasico

Som om inte alla andra stormatcher denna söndag vore nog så bjuds vi på ett El Clásico mellan Barcelona och Real Madrid som körsbäret på toppen.

Detta klassiska möte må kanske inte riktigt ha samma stjärnglans som det hade för bara ett par år sedan, men på många sätt gör det kanske detta rivalmöte än mer intressant i nuläget. Båda klubbarna har haft en hel del ekonomiska problem på senaste och ingen av dem dominerar ligaspelet just nu.

El Clásico kommer att bli oerhört viktigt för båda lagen och kommer köpa väldigt mycket extra tid och förtroende till den tränare som lyckas leda sitt lag till seger nu på söndag.

Real Madrid som inledde säsongen bra och länge har haft ligaledningen har trots allt haft några svajiga resultat. De tappade lite precis innan landslagsuppehållet då de först chockartat förlorade hemma mot moldaviska Sheriff hemma på Bernabeu och därefter förlorade borta mot Espanyol i ligaspelet kort därefter.

Deras senaste ligamatch blev inställd, men att döma av deras spel mot Sjachtar Donetsk i tisdags verkar de ha studsat tillbaka från formdippen då de besegrade ukrainarna med 5-0 borta i Ukraina.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Barcelona har inte varit övertygande

Det är ingen nyhet att Barcelona haft det tungt under hösten efter försäljningen av Lionel Messi och en skadekris bland sina offensiva spelare. Memphis Depay har fått bära mycket av offensiven på egen hand, vilket verkligen inte har varit en lätt uppgift för nyförvärvet. Nu är i alla fall Ansu Fati tillbaka för att avlasta honom något.

De har haft flera dåliga resultat med kryss mot Granada och Cádiz i ligan samtidigt som de inledde Champions League helt katastrofalt med två raka förluster mot Bayern München och Benfica med en total målskillnad på 0-6. Det om något plockar nog ned en storklubb som Barcelona på jorden och många har nog insett att det är nya tider att anpassa sig till nu.

Efter att ha åkt på två förluster den mycket avgörande veckan inför landslagsuppehållet mot Benfica och Atlético är de nu mitt uppe i ännu en ödesvecka med Champions League och el Clásico på schemat. De klarade i alla fall det första testet mot Dynamo Kiev som de vann med 1-0 efter mycket om och men. Real Madrid kommer däremot såklart att bli en tuffare utmaning och Barcelona har redan vikt ned sig när det väl gäller tidigare under säsongen.

Även om Barcelona oftare gått vinnande ur toppstriden under de senaste åren så känns Real Madrid som det starkare laget av de två i nuläget. Barcelona hade även problem i fjol då Messi inte var i form och de har inte riktigt hittat framgångsreceptet utan honom än. Los Blancos känns mer kompletta i nuläget jag tror att de tar chansen att trycka dit sina ärkerivaler på söndag. Den raka tvåan spelas alltså för 2.45 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 2.45
Bolag: 888sport
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: