Speltips Elche Atletico Madrid

Speltips Cádiz – Atlético Madrid 31/1: Svårstoppade

Atlético de Madrid fortsätter att ånga på nere i Spanien och i helgen är det nykomlingen Cádiz som står inför den tuffa uppgiften att försöka stoppa deras framfart.

Efter förra omgångens stabila insats mot Valencia, där de vände ett tidigt underläge och vann med 3-1, så har den rödvitrandiga huvudstadsklubben sju raka segrar i ryggen sedan deras förlust i derbyt mot Real Madrid. De har sett ruggigt starka ut under hela säsongen egentligen och har nu chansen att nå hela 50 poäng efter att de spelat halva säsongen nu på söndag. Det är samma poäng de hade efter halva säsongen 2013/2014 då de vann La Liga senast.

Med sju poäng ned till just Real Madrid i tabellen och med en match till godo så är man numera starka favoriter till att plocka hem titeln. Real Madrid och Barcelona får sätta sitt hopp till Cádiz i helgen som inte kommer att ha en lätt uppgift framför sig.

Skadeläget i Atlético ser också väldigt bra ut och det är inte många moln på den rödvita himlen. Kieran Trippier är dock avstängd inför matchen mot Cádiz, vilket definitivt är ett avbräck på högerkanten, men i övrigt har Diego Simeone hela truppen att välja mellan när han plockar ut sin startelva.

Cádiz såg till skillnad från Atlético inte alls särskilt vassa ut under förra omgången. De förlorade borta mot Sevilla med 0-3 med ett bollinnehav på 20%. Nykomlingen spelar förvisso ofta med lågt bollinnehav, klart lägst i hela ligan, och har gjort det väldigt bra under säsongen trots allt. Men det finns en gräns för när det blir väldigt tufft att vinna en match med så lågt bollinnehav.

Cádiz har inte varit ofarliga för topplagen under hösten

Bortsett från den tuffa bortamatchen mot Sevilla senast så har Cádiz tre likaresultat och en vinst mot Alavés bakom sig och är inte alls i dålig form. De har dessutom under hösten vunnit sina matcher både mot Real Madrid och Barcelona så att underskatta nykomlingarna från Segundan kan straffa sig rätt rejält. Det gick dock inte lika bra mot Atlético under höstmötet där de åkte på stryk på Wanda Metropolitano med 0-4. Det blir intressant att se vad Cádiz försöker göra annorlunda i returmötet.

Tränaren Álvaro Cervera har inte riktigt samma lyx som sin motsvarighet på tränarbänken när det kommer till skadeläget. José Mari är borta från det centrala mittfältet och Carlos Akapo är även han skadad fortfarande. Alfonso Espino och Álex Fernández är också båda fortsatt tveksamma till spel även den här omgången.

Atlético är såklart starka favoriter inför matchen, men oddsen för en rak vinst är inte särskilt lockande. En oddsmarknad som står ut är överspelet där oddsen för att det ska bli över 2.5 mål är smått anmärkningsvärda. Cádiz har lyckats med att hitta nätet mot flera topplag under säsongen, vilket då hade satt press på Atlético att gå framåt ytterligare.

Samtidigt kan Cádiz absolut falla ihop defensivt och vi kan få se en repris på förra helgens 0-3 match mot Sevilla eller 0-4 förlust mot Atlético i höstas. Oavsett vilket scenario som är mest troligt så finns det absolut spelvärde i ett överspel när oddsen ligger på 2.41 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kr i bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 2.41
Bolag: Campobet
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: