Speltips Osasuna Barcelona

Speltips Cadiz – Barcelona 23/9: Skarpt läge

FC Barcelona har bara två vinster på fyra omgångar och måste vinna borta mot bottenlaget Cadiz den 23 september 2021.

Att det här skulle bli en stökig säsong för FC Barcelona var det nog många som hade kunnat tänka sig redan på förhand och redan efter fyra omgångar tycker jag att man kan konstatera precis detta faktum.

Det faktum att man formerar ett anfall med Depay, De Jong och Demir säger väl egentligen det mesta. Det är inte det FC Barcelona som för ett par år sedan dominerade världsfotbollen. Det är faktiskt inte ens i närheten.

I mina ögon ska det extremt mycket till för att FC Barcelona ska kunna konkurrera på allvar ute i Europa och hemma i La Liga. Det känns snarare som att man får rikta in sig på att säkert bli en del av toppstriden, för att det här inte ska bli riktigt pinsamt.

Är jag lite för hård? Kanske.

Hur som helst tar sig FC Barcelona an just den här matchen utan ett knippe minst sagt bra spelare. Då tänker jag på Pedri, Jordi Alba, Sergio Aguero och Ousmane Dembele främst. Men lägg också till att Ansu Fati är tveksam till spel.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cadiz är inte genomusla

För många är Cadiz ett lag som inte känns helt givna i La Liga och det får man nog ta och hålla med om, eftersom man varit upp och ner från högstaligan på senare år.

I den här matchen saknar man José Mari och Jon Ander Garrido, men min känsla är att det här är ett ganska starkt lag trots allt.

Om vi ser till säsongsinledningen har man faktiskt tagit fem poäng på lika många omgångar. Man såg helt okej ut fram till sin utvisning mot Real Sociedad och man har en viktig vinst mot Celta Vigo med sig från senaste omgången.

FC Barcelona har två raka matcher utan vinst och har inte sett så övertygande ut någon gång egentligen.

Här tror jag att Cadiz försöker täppa till bakåt och frustrera FC Barcelona. Det är den chansen man har till en skräll.

Cadiz +1,25 (asian handicap) spelas till 1.73 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Cadiz +1,25 (asian handicap)
Odds: 1.73
Bolag: 888sport
Spelstopp: 22:00, torsdag 23 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: