stream aston villa liverpool

Speltips Cadiz – Granada 13/12: Bottenmöte

Viktiga poäng står på spel när nästjumbon Cadiz tar emot Granada i ett bottenmöte i La Liga. Matchen spelas den 13 december 2021 med avspark kl 21:00.

Det går tungt för Cadiz CF som ligger näst sista i La Liga efter 16 spelade matcher. Man kommer från tre raka, klara förluster och har totalt skrapat ihop 12 poäng.

Förra helgen föll man med 3-1 borta mot Elche. Dessförinnan hade man förlorat med 4-1 hemma mot Atletico Madrid samt med 4-0 borta mot Getafe. Värt att beakta är då att både Elche och Getafe, i allra högsta grad, kan räknas som bottenkonkurrenter.

Nu väntar så en ny sådan då Granada ligger på 15:e plats med 15 inspelade poäng efter 15 spelade matcher. De har med andra ord en match mindre spelad än Cadiz och två matcher färre än ett flertal andra lag i den haltande La Liga-tabellen.

Granadas trend ser också bättre ut då man senast vann med 2-1 hemma mot Alaves efter ett sent avgörande mål av Santi Arias. Dessförinnan spelade man 2-2 borta mot Athletic Bilbao.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Granada

Cadiz har letts av Alvaro Diaz ända sedan 2016 och det var således han som tog laget upp till La Liga. Med små resurser har han gjort smärre underverk och att laget nu ligger ganska illa till lär inte komma som någon chock för någon. De har en stabil grund att stå på men insatserna i de senaste matcherna bör ändå oroa.

Man svarade visserligen för en stark insats då man besegrade Athletic Bilbao med 1-0 borta för tre omgångar sedan. Det är dock lagets enda seger på de elva senaste ligamatcherna. Nu har man alltså tre raka förluster med totalt elva insläppta mål – trots att man ställts mot bottenlag i två av dessa tre matcher.

I kraft av hemmaplansfördel står Cadiz ändå som knappa favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak etta ges till ett odds omkring 2.55. Det var också Cadiz som gick segrande med 1-0 när lagen senast möttes i Granada. Förra säsongens första möte slutade 1-1.

Granada är bara tre poäng före Cadiz i tabellen men deras form ser bättre ut och de har möjlighet att avancera uppåt då man bara har spelat 15 matcher. Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn batalj men som jag ser det är det fördel bortalaget.

På pappret förfogar Robert Moreno över det slagkraftigare laget och man kommer med en god känsla efter att ha avgjort i den 86:e minuten mot Alaves senast. Mitt spel blir därför Granada 0 (asian handicap) till 2.14 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Granada 0 (asian handicap)
Odds: 2.14
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, måndag 13 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: