22 november 2019 Levante Mallorca Speltips

Speltips Cadiz – Levante 19/1: Vägskälsmöte

Cadiz och Levante kan lämna bottenstriden helt bakom sig vid en seger tisdagen den 19 januari 2021 i spanska La Liga.

Nog vore det konstigt om man medvetet inte satte sig ner i tv-soffan för att se tisdagens möte mellan Cadiz och Levante i La Liga, åtminstone om man inte har någonting bättre för sig. Det här är ett möte som har fina förutsättningar att bli underhållande.

I ena ringhörnan hittar vi ett hemmalag som har öppnat säsongen så starkt, och som efter en ganska målsnål inledning nu har hittat ett sätt att göra fler mål framtå. På bortaplan har man vissa problem att hitta samma höga nivå, men hemma är Cadiz alltid starka.

Levante då? Jo, man har tre raka vinster, varav två i cupen, och har hittat ett momentum med gjorda mål, men också insläppta mål, i samtliga matcher under 2021.

Den mer offensiva fotbollen passar det här laget – som inför mötet med Cadiz faktiskt har sju raka bortamatcher utan vinst. Däremot har man inte förlorat mot Cadiz på åtta försök. Det är en betryggande faktor.

Målspel i La Liga

Det är verkligen en faktor med alla tapp i lagen inför den här matchen och det är långtifrån optimala förutsättningar som råder för varken Cadiz och Levante, som båda saknar ett par spealre som man gärna hade haft med i laget.

I hemmalaget har man nu Fali avstängd efter att han fått en avstängning i veckan, något som gör att Jon Ander Garrido lär ta hans platsa på mitten. José Mari och Carlos Akapo är skadade, och sedan tidigare vet ni som följer Cadiz att Lusmi Quezada är borta.

Alfonso Espino kan inte spela då han väntar på ett coronasvar. Det kan ha kommit ett negativt sådant innan matchstart och att han därmed är med. Augusto Fernandez och Marcos Mauro är dock tveksamma till spel.

Det var bara hemmalaget. I bortalaget Levante är Rober Pier borta med corona, och Cheick Doukoure är skadad. Däremot får man tillbaka en annan före detta coronasjuk spelare i Ruben Vezo, som lär kliva in i mittförsvaret. José Campana, Nikola Vukcevic och Enis Bardhi är alla borta med skador. Om det vill sig illa. Alla testas sent.

Båda lagen göra mål spelas till fina 1,95 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,95
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 19 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: