Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Celta Vigo – Atletico Madrid 15/8: Titelförsvaret inleds

De regerande mästarna sparkar igång säsongen på Balaidos där Celta Vigo väntar som motståndare.

För er som följde titelstriden i våras så var det en otroligt spännande kamp in i det sista där Atlético tillslut stod som segrare för första gången på sju år. Däremot har de inte lyckats ta två titlar i rad sedan femtiotalet, men här har de faktiskt en bra chans att försvara sin titel med tanke på de problem och den ovisshet som deras två största rivaler går igenom just nu.

Atlético har i sin tur inte förändrats mycket och är definitivt den mest stabila titelkandidaten av de spanska superklubbarna. På söndag får vi se vad de regerande mästarna har att bjuda på när deras försvar av titeln inleds mot Celta Vigo i vad som kan blir en riktigt rolig match att titta på.

På transfermarknaden har det varit ganska tyst för Atléticos del, men de har fått in Rodrigo De Paul från Udinese som varit den italienska småstadsklubbens bästa spelare under föregående säsong. Han är kvalitet rakt igenom och det är en väldigt fin värvning som många nog underskattar, förhoppningsvis kommer han in bra i laget och lever upp till sin potential så att även den spanska fotbollspubliken får se det.

De Paul lär vara med i öppningsmatchen mot Celta Vigo där han förmodligen startar på innermittfältet bredvid Koke. Den enda spelaren på Atléticos skadelista är João Félix som fått genomgå operation efter att ha spelat EM med sitt Portugal. Luiz Suárez är dock också osäker till start då han haft extra ledighet efter Copa America, men mycket pekar på att han startar ändå.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Celta Vigo satsar högre i år

Atlético kommer inte vara den enda klubben med stora ambitioner på plan på söndagen. Celta Vigo tog ett steg framåt förra säsongen där de slutade på en åttondeplats och har försökt fortsätta bygga på det i år. Den här säsongen har de Europa i siktet och det känns fullt rimligt att de ska lyckas uppnå det med tanke på hur de spelade förra säsongen och hur de har värvat under sommaren.

Hade de inte haft en så bedrövlig inledning på fjolårssäsongen hade de säkerligen spelat i Europa redan nu i höst, för under vårkanten var de verkligen ett lag att räkna med. Chacho Coudet har verkligen fått till spelsystemet bra för att passa in den offensiva kvalitet som finns i laget och under hans ledning spelar de både effektiv såväl som underhållande fotboll.

Att klubben lyckats knyta till sig Javi Galan är också imponerande då vänsterbacken stod för en väldigt fin säsong i Huesca som tillslut föll ner i segundan. Det kommer att vara nyttigt för Celta med en tung defensiv värvning då mängden insläppta mål behöver minska om de ska vara mer och utmana högre upp.

Atlético är dock inte motståndaren det är meningen att de ska slå för att klättra och säsongen inleds på tuffast möjliga sätt. Ifall Atlético ser hälften så starka ut som de gjorde i början på förra säsongen kommer detta bli en väldigt tuff match för hemmalaget. För 2.05 hos Campobet är det rätt bra odds på att Los Colchoneros inleder sitt titelförsvar med en trepoängare.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 2.05
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: