23 april 2019 Alavés Barcelona Speltips

Speltips Celta Vigo – Barcelona 6/11: Inget målkalas

Celta Vigo tar emot ett pressat FC Barcelona i stort poängbehov. Matchen spelas lördagen den 6 november 2021 med avspark kl 16.15.

Celta de Vigo fick en väldigt svag start på säsongen i La Liga då man endast kammade hem en poäng på de första fem omgångarna. Därefter har man höjt sig något och vunnit tre matcher. Totalt har man spelat tolv och tagit elva poäng, vilket ger en 15:e plats i tabellen.

I måndags spelade man 0-0 borta mot Rayo Vallecano och dessförinnan föll man med 2-0 hemma mot Real Sociedad. Man har därmed tagit fyra poäng på sina fem senaste matcher av vilka man gått mållös från fyra.

Nu väntar man finbesök i form av en bedagad skönhet som desperat försöker återupprätta sitt anseende. FC Barcelona är en klubb som nått sin värsta botten på mycket länge och som nu verkar i väntat på Xavi.

Under Sergi Barjuans tillfälliga ledning lyckades man i alla fall kämpa sig till en 1-0-seger i bortamötet mot Dynamo Kiev i Champions League. En mycket viktig seger som ger laget visst andrum i den turneringen.

I La Liga har man bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna och ligger på en nionde plats i tabellen. Efter elva matcher har man tagit 16 poäng och nu behöver man hitta ett sätt att vända trenden.

I Sergis första match som huvudtränare spelade man 1-1 hemma mot Alaves. Dessförinnan hade man förlorat med 2-1 mot Real Madrid och med 1-0 mot Rayo Vallecano.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålt på sistone

Det ser mörkt ut för Barcelona och Sergi Barjuan har ingen tacksam uppgift att leda laget i ett läge där de flesta bara väntar på att en permanent lösning ska bli klar.

Men ett ljus i dimman var i alla fall att Ansu Fati och Frenkie de Jong var tillbaka i startelvan i tisdags. De är kanske lagets viktigaste spelare redan nu och lär vara det även i framtiden.

Spelarmaterialet är klart mycket bättre än vad Ronald Koeman kunde få ut av laget och en bättre tränare har sannolikt goda möjligheter att lyfta detta Barca till en mer värdig nivå. Här och nu tror jag dock inte på några quick fixes eller att allt plötsligt bara ska stämma.

Barcelonas resultatrad den senaste tiden talar sitt tydliga språk. Det är på den nivån man befinner sig just nu och den vägen framåt är att ta på blåställen och jobba hårt.

Hos spelbolagen står Barcelona som favoriter till omkring 2.14 gånger pengarna. Det är en ganska bra utdelning men litar på Barcelona i det här läget, det gör i alla fall inte jag.

Ett bättre spelvärde finner jag i att det här kommer bli en målsnål tillställning. Det har gjorts under 2.5 mål i 4 av Barcelonas 5 senaste matcher och det har gjorts under 2.5 mål i 6 av Celtas 7 senaste matcher.

Med den statistiken i beaktning tycker jag att det är ett bättre spel än att Barcelona vinner och till ungefär samma odds. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 2.08 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.08
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:15, lördag 6 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: