2 februari 2019 Celta Vigo Sevilla Speltips

Speltips Celta Vigo – Valencia 5/12: Tät match

Celta Vigo tar sig an Valencia hemma på Balaidos för söndagens sista match från La Liga.

Båda lagen befinner sig strax söder om mitten av tabellen och i dagsläget så är det gästerna som ligger tre poäng och två placeringar före hemmalaget. Valencia som inledde säsongen starkt har dock sjunkit ned hit i tabellen medan Celta Vigo som tvärtom inledde svagt istället har gått andra vägen och kämpat sig uppåt.

Celta Vigo har stått för några fina insatser på senare tid och kommer senast från en vinst med 2-1 borta mot Alavés förra helgen. Dessförinnan har det varit tre raka kryss, men motståndet har inte varit det lättaste. Kryssen mot Rayo Vallecano, Barcelona och Villarreal har snarare varit ett styrkebesked och ett tecken på att Celta Vigo verkar vara på rätt väg.

Särskilt mot Barcelona var det en imponerande insats då de hämtade upp 0-3 till 3-3. Men det är också ett av få tillfällen som publiken hemma på Balaidos har fått möjligheten att jubla under säsongen såhär långt. På åtta matcher har de bara lyckats få med sig en vinst och ett kryss, vilket alltså innebär att det är sex förluster hemma hittills och den nästa sämsta poängskörden hemma i hela La Liga.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Valencia är tuffa att möta

Trots att Valencia har sjunkit i tabellen under de senaste månaderna så har de ändå en fin period bakom sig precis som Celta. Även de har en vinst och tre kryss i bagaget mot tufft motstånd.

Efter en vinst mot Villarreal har alltså tre kryss följt därefter mot Atlético Madrid, Real Sociedad och Rayo Vallecano. I stort över säsongen så har Valencia i alla fall visat att de är långt mer svårslagna än vad de var under förra året.

Det har blivit mer och mer tydligt att de adopterat det spelsätt som José Bordalas tagit in i klubben. Precis som Getafe under senare år så spelar nu Valencia en rätt fysisk fotboll och är väldigt tuffa att möta för vilket lag som helst. Därmed är det kanske föga förvånande att de har två avstängning inför söndagen i form av Mouctar Diakhaby och Dimitri Foulquier.

Hos spelbolagen så är Celta Vigo rätt klara favoriter, vilket är lite förvånande med tanke på deras resultat hemma på Balaidos under säsongen. De har förvisso ryckt upp sig, men det har även Valencia och därmed tycker jag spelvärdet snarare finns hos bortalaget. För 1.80 hos 888sport spelar vi alltså på Valencia med +0,5 asian.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Valencia +0,5 asian
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: