Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Eibar – Atletico Madrid 21/1: Fördel gästerna

Hängmötet i La Liga mellan Eibar och Atletico Madrid gäller tre viktiga poäng i striden om serieledningen den 21 januari 2021.

Eibar - Atletico Madrid

La Liga
Hämta bonus!
för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Som det ser ut nu är det öppen gata för den spanska storklubben Atletico Madrid när det gäller att blanda sig i toppstriden i stundande La Liga, eftersom man faktiskt redan nu toppar tabellen, och dessutom har två matcher färre spelade än Real Madrid som är strax bakom.

Dessutom finns FC Barcelona med i striden, men skulle Atletico Madrid ta och vinna sina hängmatcher sitter man i ett otroligt bra läge inför avslutningen på säsongen. Eller snarare den andra halvan av säsongen om man ska vara lite mer exakt.

En av hängmatcherna blir borta mot Eibar, ett lag som har sprattlat till med poäng mot FC Barcelona och vinst mot Granada på slutet. Det är alltså inget pisslag vi har att göra med.

Å andra sidan står laget på två raka förluster och är i mina ögon alldeles för ojämna. Precis som Atletico Madrid spelar man ofta ganska återhållsamma matcher och ett underspel lockar därmed, men det är inget som ger något vidare värde på förhand.

Vinst för bortalaget

Eibar öppnade alltså säsongen starkt, men har så sakteliga tappat mark i tabellen och fart i spelet. Nu har man dock en bra situation när det kommer till skador och annan frånvaro i truppen.

Eibar kommer bara till spel utan Cote, då det finns goda förhoppningar om att Bryan Gil och Rober Correa snart ska kunna spela igen. Om det vill sig illa kommer båda spelarna att behöva vilas mot Atletico Madrid.

I bortalaget har man inte mindre än två spelare avstängda i form av Koke och Kieran Trippier, men det är avbräck som man i mina ögon kan hantera på ett bra sätt. Hector Herrera, Mario Hermoso och Moussa Dembele är också osäkra till spel. Det är dock inte startspelare i min värld.

Här känns det som att bortalaget bör vara klara favoriter till en vinst i det som är en hängmatch, även om Eibar vunnit ett par tunga skalper på slutet.

Atletico Madrid vinna mot noll spelas till 2,37 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter i bonus!

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner och håller nollan
Odds: 2,37
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:30, torsdag 21 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: