Streama Barcelona Huesca

Speltips Elche – Barcelona 24/1: Kan bli tuffare än väntat

Barcelona kommer att försöka förlänga sin fina svit av bortaresultat mot ett Elche som fortsatt krigar kring nedflyttningsstrecket.

Elche - Barcelona

La Liga
Hämta bonus
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Barcelona har varit väldigt ojämna under säsongen och befinner sig i nuläget hela tio poäng bakom ligaledare Atlético Madrid med en match mer spelad dessutom. De har inte råd att tappa poäng mot lag som Elche ifall de ska ha en chans att hämta in det försprånget. Det svider såklart extra mycket att se att det är Luiz Suárez som bär målskyttet för Atlético Madrid med tanke på hur övergången såg ut i somras.

Trots Elches ligaplacering så gäller det för Barcelona att inte ta ut segern i förskott, de kan komma att sätta käppar i hjulet för katalanerna. Precis innan årsskiftet lyckades de med bedriften att spela lika mot Real Madrid hemma på Martinez Valero efter en kvittering i andra halvlek. De spelade dessutom delvis väldigt bra fotboll mot Valladolid i veckan där de dock tappade en 2-0 ledning tillslut.

Elche kommer dessutom gå in i matchen med vetskapen om att Barcelona faktiskt varit ojämna och kan tappa poäng i en match som denna. I samma omgång som Elche lyckades kryssa mot Los Blancos gick även Barcelona på en mina där de kryssade mot Eibar.

Kan Barcelona leverera med Messi borta?

Barcelonas insats i Supercupen senast mot Bilbao var också tveksam och de fick se sig besegrade i förlängning tillslut. I sista minuten drog även Lionel Messi på sig ett rött kort vilket gör att han missar matchen nu mot Elche. Han var även borta i matchen mot Eibar där de kryssade och tyvärr för Barcelonas del så är det ett stort avbräck att behöva ersätta honom med Martin Braithwaite.

Utöver Messis avstängning så dras Barcelona med en del skador fortfarande. Ansu Fati, Sergi Roberto, Gerard Piqué och Philippe Coutinho är alla borta fortsatt. Sergiño Dest är också tveksam till spel, men kommer troligtvis att starta över den eventuella ersättaren Oscar Mingueza. Den enda positiva nyheten är att Clement Lenglet är tillbaka från avstängning och kliver in direkt från start bredvid Ronald Araujo i mittlåset.

Elche har fortsatt Fidel borta, i övrigt är det många frågetecken då flera är tveksamma till spel. Ivan Marcone är i alla fall tillbaka från avstängning och Lucas Boyé är tillbaka i anfallet, vilket är goda nyheter för hemmalaget.

Barcelona är hur som helst såklart stora favoriter inför mötet, men efter insatsen i Supercupen och med Messi borta så är det absolut ingen självklarhet att detta kommer bli en lätt uppgift. Han har spelat en stor roll i deras svit på fyra bortavinster och när han var borta mot Eibar så fick de nöja sig med ett kryss, trots stort favoritskap även där. Med den motiveringen så känns det inte alls dumt att spela på Elche här med ett +1,5 asian handicap för 1.97 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250 kr i spelkrediter!

Speltips:

Speltips: Elche +1,5 AH
Odds: 1,97
Bolag: Bet365
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: