17 januari 2020 Leganés Getafe Speltips

Speltips Getafe – Athletic Bilbao 6/12: På uppgång

Ett Getafe på uppgång gästas av ett formsvagt Athletic Bilbao i den 16:e omgången av La Liga. Matchen spelas måndagen den 6 december 2021 med avspark kl 21.00.

Getafe inledde säsongen i La Liga med sju raka förluster. När Quique Sanchez Flores tog över laget efter att Michel fått sparken hade man bara tagit en poäng på åtta spelade matcher.

Sedan dess har man börjat få ordning på saker och ting. Sedan Quique Sanchez Flores tillträde i mitten av oktober har man tagit nio poäng på sju matcher. Det gör att man står på totalt tio poäng efter 15 matcher och är nästjumbo i tabellen.

Getafe har nu tagit sju poäng på de fyra senaste matcherna. Förra helgen spelade man 0-0 borta mot Mallorca och i veckan vann man med 5-0 mot Mollerussa i Copa del Rey.

Nu väntar så ett Athletic Bilbao som, till skillnad från Getafe, inledde säsongen starkt men som har mattats av på sistone. I onsdags föll man med 1-0 borta mot Real Madrid vilket var lagets sjätte raka match utan seger. Av dessa sex har man emellertid kryssat fyra och totalt har man tagit 20 poäng på 15 matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen går för segern

Athletic Bilbao kämpade väl i mötet mot Real Madrid i veckan men det räckte inte till någon poäng. Totalt sett har man varit stabila så här långt, i vanlig ordning är man svårslagna och defensivt välorganiserade. På så vis vet man var man har Athletic Bilbao.

Med Getafe har det varit lite upp och ner, eller snarare ner och sedan upp. Efter en mardrömsstart på säsongen ser Quique Sanchez Flores ut att ha tillfört ny energi och det har sett allt bättre ut på sistone. Man har vunnit sina två senaste hemmamatcher, senast med hela 4-0 mot Cadiz och dessförinnan med 2-1 mot Espanyol.

Läget är fortsatt pressat sett till tabelläget men Getafe har helt klart visat att man är på väg att resa sig. Det är dock Athletic Bilbao som gäller som knappa favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak tvåa kan spelas till omkring 2.38 gånger pengarna.

Senast lagen möttes vann Athletic Bilbao med hela 5-1 hemma medan förra säsongens första möte i Getafe slutade 1-1.

Athletic Bilbao är La Ligas målsnålaste lag och hos spelbolagen är det tydligt att man lutar åt att det här kommer att bli en målsnål tillställning. Ett spel på under 2.5 mål ges till ett odds omkring 1.41.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn batalj. Athletic Bilbao har sex raka utan seger och mot bottenlaget Getafe måste man gå för tre poäng. Samtidigt har Getafe sett vassa ut på hemmaplan och de lär inte heller var nöjda med ett kryss.

Mitt spel blir därför att det kommer göras över 1.5 mål i den här matchen till 1.62 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 1.5 mål
Odds: 1.62
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, måndag 6 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: