17 januari 2020 Leganés Getafe Speltips

Speltips Getafe – Celta Vigo 25/10: Bottenmöte

Det är två lag i stort poängbehov som möts när tabelljumbon Getafe tar emot Celta Vigo i La Liga. Matchen spelas måndagen den 25 oktober 2021 med avspark kl 21.00.

Getafe har inlett La Liga-säsongen på, nästan, sämsta möjliga sätt. Efter sju omgångar stod man fortfarande på noll poäng. I de två senaste matcherna har man i alla fall lyckats få med sig kryss vilket gör att man står på två poäng inför den tionde omgången.

En mardrömsstart för Getafe med andra ord. Men kanske är man på ändå på väg mot ett trendbrott. Quigue Sanchez Flores tog över tränarskapet inför den senaste omgången då man spelade 0-0 borta mot Levante. Dessförinnan hade man fått med sig 1-1 från mötet mot Real Sociedad, vilket blev Michels sista match som Getafe-tränare.

Nu tar man emot ett Celta de Vigo som inte heller de har fått någon succéstart på säsongen. De stod fortfarande på en poäng efter fem spelade matcher, lyckades därefter vinna två raka matcher men kommer nu från två nya förluster.

Förra helgen föll man med 1-0 hemma mot Sevilla och dessförinnan förlorade man med samma siffror borta mot Elche. Celta Vigo har därmed skrapat ihop sju poäng på nio matcher vilket ger en placering strax ovanför nedflyttningsstrecket.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnål historik

Det mest uppenbara problemet som både Getafe och Celta Vigo lidat av så här långt är den offensiva oförmågan. I synnerhet gäller det Getafe som endast har mäktat med att göra tre mål på sina nio matcher.

Getafe har dock inte varit genomusla. Man har förlorat sju matcher men fem av dessa har man förlorat med uddamålet. Man har till exempel varit nära att ta poäng mot både Barcelona och Atletico Madrid.

Att vara nära att ta poäng kommer man dock inte långt med i den här branschen och nu är det Quigue Sanchez Flores uppgift att få det här laget att börja vinna matcher. Defensivt har man en ganska solid grund att stå på och man höll också nollan i hans första match förra helgen.

På hemmaplan mot ett Celta Vigo som inte heller har övertygat så här långt är man i stort behov av att knipa sina första trepoängare. Celta har visserligen vunnit två matcher men man kommer från två sämre insatser där man gått mållösa från bägge.

Vi har alltså att göra med två lag i stort poängbehov och mycket talar för att det här kommer att bli ett ställningskrig, en jämn och tät historia som sannolikt kommer att bli målsnål.

Getafe står som knappa favoriter hos spelbolagen där en rak etta ger omkring 2.63 gånger insatsen. Senast lagen möttes, i maj i våras, vann Celta med 1-0 hemma. Senaste mötet i Getafe slutade 1-1.

Det har gjorts under 2.5 mål i de fyra senaste mötena lagen emellan och nästan alla matcher de här lagen har spelat den här säsongen har varit målsnåla.

Utdelningen på ett underspel är dock väldigt låg och därför finner jag bättre spelvärde i att båda lagen inte kommer göra mål. Båda lagen har inte gjort mål i Celta Vigos 4 senaste matcher och samma utfall gäller i 6 av Getafes 9 spelade matcher.

Mitt spel blir alltså att båda lagen inte gör mål till 1.74 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 25 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: