stream aston villa liverpool

Speltips Getafe – Elche 13/9: Tät batalj

Getafe har fått en tung start på säsongen och gästas nu av Elche i den fjärde omgången av La Liga. Matchen spelas måndagen den 13 september 2021 med avspark kl 20.00.

Getafe slutade på en 15:e plats i La Liga förra säsongen – tre poäng före Elche slutade precis ovanför nedflyttningsstrecket. Mycket talar för att de här båda lagen kommer att få kriga för sin överlevnad även den här säsongen.

Getafe har visserligen ställts mot tufft motstånd i de tre första omgångarna, men man står nu på noll poäng och där vill man inte fastna länge till.

I premiären föll man med 1-0 borta mot Valencia trots att hemmalaget åkt på en utvisning redan i matchens tredje minut. Därefter förlorade man tungt hemma mot Sevilla efter ett avgörande 0-1-mål i den 93:e minuten. Innan landslagsuppehållet kämpade man sedan väl borta mot Barcelona där man bara fick stryk med 2-1.

Elche har också de haft ett svårt spelschema inledningsvis och med tanke på det är det starkt att man faktiskt tagit två poäng.

De inledde med att spela 0-0 hemma mot Athletic Bilbao. I den andra omången föll man sedan med 1-0 borta mot Atletico Madrid. Innan landslagsuppehållet tog man sedan poäng hemma mot Sevilla i en match som slutade 1-1.

Elche ser ut att komma med ett komplett manskap till den här matchen medan hemmalaget har Poveda, Abdulai, Jankto och Perez på skadelistan.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Överlägset målsnålast

Getafe har under nye tränaren Michel kammat noll så här långt. Trots det är man ganska klara favoriter i det här mötet då ett spel på hemmalaget står i cirka 1.85 gånger pengarna.

Både Elche och Getafe stred i botten av tabellen förra säsongen och det skiljde då bara tre poäng mellan lagen. Mycket talar för att det här kan bli en jämn batalj mellan två lag som lever mycket på sin förmåga att försvara sig väl.

Senast lagen möttes, i slutet av mars i Getafe, slutade det 1-1. Det första mötet vann Getafe med 3-1 borta.

Förra säsongen släppte Getafe bara in 43 mål på 38 matcher, vilket hade kunnat göra dem till ett topplag om det inte vore för att man gjorde minst antal mål (28) av alla lag i La Liga. Därtill var man också seriens klart målsnålaste lag med ett snitt på 1.87 gjorda/insläppta mål per match.

Nu har man en ny tränare men någon fart på målfabrikationen har det inte blivit. Getafe har gjort ett mål hittills och samma facit gäller för Elche. Båda lagens samtliga sex matcher så här långt har varit täta och målsnåla tillställningar och det finns egentligen ingenting som talar för att det här kommer att bli någonting annat.

Oddsen på ett underspel är följaktligen relativt lågt satta, men det är den enda rimliga linjen att gå på här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2 mål (asian handicap) till 1.80 gånger insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:00, måndag 13 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: