Speltips Barcelona Espanyol 8 juli 2020

Speltips Getafe – Espanyol 31/10: Målfattigt

Tabelljumbon Getafe tar emot nykomlingen Espanyol på Coliseum Alfonso Pérez under söndagskvällen.

Det har minst sagt varit en tung säsongsöppning för Getafe som inledde ligaspelet med sju raka förluster. I deras fyra senaste matcher har de i alla fall börjat plocka några poäng då de kryssat tre av dem, men Getafe väntar fortfarande på säsongens första trepoängare och är ensam tabelljumbo med fem poäng upp till säker mark redan.

Ledningen var inte sena med att försöka ta tag i situationen då de tidigt utförde ett tränarbyte och anställde Quique Sanchez Flores som ny huvudtränare, men saker och ting har inte förbättrats nämnvärt även med deras nya tränare. Det är tydligt att de försämrats utan deras tidigare skickliga tränare José Bordálas som värvades till Celta Vigo inför säsongen. Bordálas har inte gjort mycket väsen av sig i Celta, men han kunde verkligen koka soppa på en spik i Getafe.

Hemmalaget har som sagt i alla fall förbättrat resultaten något med sina tre kryss, men de lär ha en bitter eftersmak efter förra omgångens kryss mot Granada. De ledde länge med 1-0, men så i den 97:e minuten så kvitterar ingen mindre än den gamla Getafespelaren Jorge Molina mot sin gamla klubb. Det ska inte sägas att Getafe förtjänade att vinna, men oavsett så är det såklart oerhört tungt för en klubb i Getafes position att tappa trepoängaren på det viset.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Espanyol saknar sin nyckelspelare

För nykomlingen Espanyol har det gått bättre och många förväntade sig nog att de skulle placera sig kring mitten av tabellen, vilket är precis vad de gjort då de går att finna på tionde plats inför den stundande omgången.

De har, trots att de kommer från segundan, mycket kvalitet och rutin i sin trupp då många är kvar sedan Espanyols förra sejour i La Liga för ett par år sedan. De är utan tvekan ett starkare lag än Getafe men då de inte riktigt presterat på bortaplan hittills samtidigt som de inför mötet saknar sin stora målskytt Raúl de Tomás så kan det möjligen bli en knepigare match än vad man skulle kunna tro på förhand.

Med det sagt så har Espanyol ändå imponerat hittills under säsongen, de är obesegrade i sina fyra senaste matcher, vilket även inkluderar en vinst mot Real Madrid tidigt i oktober. Raúl de Tomás har dock lagt mål i samtliga av dessa fyra matcher och det är svårt att tona ned hans betydelse för detta Espanyol.

Med ett Getafe som fått in fyra bollar på elva matcher hittills och ett Espanyol utan RDT så förväntas det föga förvånande att bli en målfattig match. Underspelet ligger rätt lågt, så för att krydda till det så kör vi på ett under 2 mål asian för 1.82 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian)
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: