stream aston villa liverpool

Speltips Getafe – Osasuna 19/12: Tät match

Bottenlaget Getafe tar emot Osasuna hemma på Coliseum Alfonso Perez under söndagskvällen.

Den tillhör kanske knappast en av helgen toppmatcher, men den är inte mindre viktig för det. Getafe befinner sig fortfarande under strecket, men har kommit igång på senaste och kan kanske börja klättra i tabellen ifall resultaten håller i sig.

Det tog hela åtta omgångar av La Liga innan Getafe ens kunde skrapa ihop sin första poäng och de har varit tabelljumbo under nästan hela hösten. Men på senare tid så har resultaten börjat vända och på deras sex senaste matcher har de lyckats ta nio av sina totalt tolv poäng under säsongen.

Sedan deras två oerhört förlösande vinster så har det var tre raka kryss för Getafes del. De grämer sig nog lite att de inte kunde hålla emot Alavés förra helgen där de hade en 1-0-ledning fram till slutminuterna, vilket hade gjort att de klättrat upp på säker mark. Men fortsätter de på inslagen väg lär de nog nå dit ändå förr eller senare.

Under veckan förlorade de mot Atlético Baleares från den spanska tredjedivisionen med hela 0-5, men det kommer inte vara många likheter mellan laget som blev utklassade i cupen och det som kommer att möta Osasuna nu till helgen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Osasuna har sjunkit snabbt i tabellen

Gästerna hade en väldigt fin period tidigt under säsongen där de var uppe bland topplagen i ligan och slogs om Europaplatserna. Det var nog en tidsfråga innan de skulle börja halka ned i tabellen ändå, men det har skett mycket snabbare än väntat.

Osasuna har nu gått åtta raka matcher utan vinst och har inte vunnit sedan mitten av oktober där de besegrade Villarreal med 2-1. Sedan dess har det varit fem kryss och tre förluster, vilket gjort att de nu befinner sig på tionde plats i La Liga i ingenmansland.

Det är lite oklart vad som har gjort att Osasuna föll av så drastiskt, men de besitter nog helt enkelt inte riktigt kvaliteten för att utmana om positionerna högre upp i tabellen. Sedan de kom tillbaka upp i den spanska högstadivisionen säsongen 2019/20 har de slutat på tionde- och elfte plats, vilket nog är vad man kan förvänta sig även i år.

Osasuna hade nog varit klara favoriter ifall den här matchen hade spelats för ett par månader sedan men i dagsläget känns matchen rätt öppen. Osasuna saknar dock David García som är avstängd, vilket är en nyckelspelare i mittlåset och med tanke på att detta på förhand känns som en jämn och målfattig match så kan det kanske ge Getafe den fördel som krävs för att skilja dem åt. Vi spelar därmed på Getafe som verkar vara på uppåtgående för 2.54 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Getafe vinner
Odds: 2.54
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: