Speltips Real Madrid Alavés 10 juli 2020

Speltips Getafe – Real Madrid 18/4: Vittring

Real Madrid har fått vittring på titeln efter förra helgens resultat i den spanska titelstriden. Nu gäller det att fortsätta vinna mot Getafe.

Efter förra helgens vinst i El Clásico mot Barcelona är det nu Real Madrid som tagit förarsätet i den spanska titelstriden, vilket känns konstigt att skriva när Atlético fortfarande leder. Faktum är att både Real Madrid och Barcelona ätit upp Atléticos ledning fortare än vad någon kunnat tro och när Real nu klättrat förbi Barcelona så är de med i titelstriden på riktigt med bra chanser att ta hem titeln. Särskilt med tanke på att Atlético och Barcelona möter varandra på Camp Nou den åttonde maj.

Det som talar emot Real Madrid är dock att de är det enda av de tre titelkandidaterna som fortfarande är kvar i Champions League där de möter Chelsea den första semifinalen i slutet av april. När det skiljer två poäng mellan ligaledaren och ligatrean så är varje match i ligan en final, men med det sagt lär de knappast släppa Champions League.

Det kommer bli ett intressant pussel för Zinedine Zidane att få ihop nu under våren. Man har en realistisk chans på dubbeln men gapar men efter för mycket riskerar man att missa båda titlarna.

Än så länge ser skadeläget i truppen i alla fall okej ut. Sergio Ramos som haft problem med skador under en längre tid är borta igen, även Lucas Vázquez är skadad. Eden Hazard och Daniel Carvajal är tveksamma till spel samtidigt som Casemiro och Nacho är avstängda mot Getafe. Raphael Varane är i alla fall tillbaka i truppen efter att ha återhämtat sig från COVID-19.

Getafe behöver vinna, men har tuffa matcher framför sig

Getafe är precis över klungan runt nedflyttningsstrecket där tre lag befinner sig med en poängs marginal ifrån varandra. Med det sagt är man långt ifrån på säker mark ännu och varje poäng är fortfarande oerhört viktig ifall de vill klara kontraktet inför nästa säsong.

Det gäller för Getafe att hålla tummarna för att de andra lagen inte tar poäng för nu väntar matcher mot först Real Madrid och sedan Barcelona inom loppet av en vecka där de förväntas gå tomhänta ur båda matcherna. De har faktiskt inte vunnit på 12 matcher och laget är i en mindre kris. Mötet mot Huesca nästa söndag kommer vara livsviktigt.

Inför mötet mot Real Madrid har de Erick Cabaco och Cucho Hernández på skadelistan medan Sofian Chakla återvänt efter en avstängning. Det lär inte vara några större förändringar i startelvan jämfört med förra veckans möte mot Cádiz.

Champions League-spel är fortfarande ett par veckor bort för Real Madrids spel och man lär inte spara på krutet och riskera att tappa poäng här mot Getafe när de precis satt sig i ett bra utgångsläge i ligan. Att Real Madrid i bra form vinner mot ett bottenlag som inte vunnit på 12 omgångar för de 1.83 som Betsson erbjuder är som taget i min bok.

  Rygga spelet hos Betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1.83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: