31 oktober 2019 Getafe Granada Speltips

Speltips Granada – Alaves 3/12: Viktigt bottenmöte

Fredagskvällen bjuder på ett viktigt möte ovanför nedflyttningsstrecket mellan Granada och Alavés.

Båda lagen inledde säsongen på ett väldigt tungt sätt och var fast på bottenplaceringarna en bra bit in på hösten. Alavés inledde med fem raka förluster och för Granada dröjde det till den åttonde omgången innan de skrev in sin första trepoängare i protokollet.

Ingen av dem har dock ersatt sina tränare och har nu börjat klättra i tabellen under de två senaste månaderna. I nuläget ligger de på 15:e respektive 16.e plats i tabellen, men faran är långt ifrån över då det bara är målskillnad som håller Granada ovanför strecket i nuläget.

Hemmalaget har som sagt börjat plocka upp poäng lite här och var, men har inte lyckats ta mer än en poäng på deras tre senaste matcher. Förra fredagen fick de i alla fall med sig en poäng från San Mamés då de ställdes mot Athletic Club i en tuff bortamatch och hoppas nu på mer då en lite lättare period i spelschemat ligger framför dem.

De kommande veckorna möter de Alavés, Cádiz och Real Mallorca – klarar de sig bra ur den perioden så kan de mycket väl lägga bottenstriden bakom sig för ett tag åtminstone.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Alavés har kommit igång med offensiven

Gästerna såg som sagt ut att gå en väldigt tuff säsong till mötes, men de har på senare tid visat att de nog har vad som krävs för att stanna kvar i La Liga ytterligare en säsong trots allt. Efter deras poänglösa säsongsinledning så har de verkligen lagt in en ny växel och har faktiskt tagit elva poäng på sina sex senaste matcher.

Förra helgen bröts dock deras svit då de förlorade mot Celta Vigo hemma med 1-2, men oavsett så är formen odiskutabelt bättre nu och de är mycket vassare offensivt än vad de var i början av säsongen.

Anfallaren Joselu har stått för sex mål på deras sex senaste matcher och de har fått in åtminstone ett mål i samtliga, något de bara lyckades med i två av deras första åtta matcher.

Även Granada har lyckats få in bollen i nät i sex av deras senaste sju matcher samtidigt som inget av lagen direkt är kända för sina defensiva styrkor. Därmed känns spelet på att båda lagen gör mål väldigt lockande för 2.05 gånger pengarna hos Campobet inför matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2.05
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: