31 oktober 2019 Getafe Granada Speltips

Speltips Granada – Real Betis 13/9: Framåtlutat

Granada och Real Betis jagar sin första seger i La Liga och ställs nu mot varandra sent på måndagskvällen. Matchen spelas den 13 september 2021 med avspark kl 22.00.

Granada slutade på nionde plats i La Liga förra säsongen medan Real Betis blev sexa. Det skiljde alltså bara tre placeringar – men i poäng var skillnaden större då Betis tog 61 och Granada slutade på 46.

Inför den här fjärde omgången av La Liga står man emellertid på samma poäng efter att båda kryssat de två inledande matcherna och förlorat den senaste.

Granada inledde med att spela 0-0 borta mot Villareal. Därefter spelade man 1-1 hemma mot Valencia efter att bortalaget kvitterat på straff i den 88:e minuten. Den senaste insatsen borta mot Rayo Vallecano var dock ett steg tillbaka då man föll med hela 4-0.

Real Betis spelade 1-1 i premiären borta mot Mallorca och samma siffror blev det i den andra omgången hemma mot Cadiz. Innan landslagsuppehållet gjorde svarade man för en bra insats hemma mot Real Madrid där man, trots det, föll med 1-0.

På bortalagets skadelista finns Sabaly och Lainez medan Granada får klara sig utan Lozano.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Granada

Granada har en ny tränare i Robert Moreno och den främsta förbättringspotentialen sett till förra säsongen är lagets defensiv. Då släppte man in 65 mål på 38 matcher och var La Ligas tredje målgladaste lag med snitt på 2.95 gjorda/insläppta mål per match.

I de två inledande matcherna satt man ihop försvarsmässigt på ett bra sätt, men i 4-0-förlusten mot Rayo Vallecano senast var det mycket som fallerade.

Manuel Pellegrinis Real Betis har sett stabila ut så här långt, men nu är man i behov av en seger och laget besitter en högstanivå som är högre än Granadas. Man är också knappa favoriter i den här bortamatchen då ett spel på en Betis-seger ger cirka 2.38 gånger insatsen.

Samtidigt är förstås även Granada på jakt efter sin första seger och på hemmaplan lär man, i vanlig ordning, vara framåtlutade. Storförlusten senast vittnar dock om att man fortsatt har en del defensiva problem.

Real Betis och Granada har inte direkt öst in mål så här långt men potential finns. Framförallt tror jag att båda kommer att vara framåtlutade i sin approach till den här matchen och att det kan komma att bjudas på en del ytor åt båda håll.

Real Betis är rättmätiga favoriter men än troligare än en bortavinst tror jag det är att båda lagen kommer att göra mål. Det spelas till 1.95 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.95
Bolag: Bethard
Spelstopp: 22:00, måndag 13 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: