31 oktober 2019 Getafe Granada Speltips

Speltips Granada – Valencia 21/8: Tätt och jämnt

Granada tar emot Valencia i den andra omgången av La Liga. Matchen spelas lördagen den 21 augusti med avspark kl 19.30.

Granada kommer från en säsong där man slutade på nionde plats i La Liga och därtill gjorde man bra ifrån sig i Europa League. Till den här säsongen bygger man lite nytt, åtminstone i bemärkelsen att Robert Moreno, tidigare Monaco, är ny på tränarposten.

Han fick en helt okej start på sitt nya jobb då man knep en poäng i bortamötet mot Villareal i premiären. Matchen slutade 0-0 och det faktum att man höll nollan är en viktig detalj för ett Granada som släppte in flest mål (65) i hela La Liga förra säsongen.

En start och en grund att bygga vidare på helt klart, och nu väntar en hemmapremiär mot Valencia där man garanterat siktar på mer än bara en poäng.

Valencia slutade på trettonde plats förra säsongen, men med endast tre poäng efter Granada. I premiären förra helgen blev det full pott då man hemmabesegrade Getafe med 1-0. Kanske hade man då en fördel av att lagets nye tränare José Bordalas kommer från just Getafe som han ledde i fem säsonger.

Framförallt var emellertid segern en bedrift av den anledningen att Hugo Guillamon utvisades redan i matchens tredje minut. Åtta minuter fick Valencia en straff som också blev avgörande för hela matchen.

Valencia har ju annars, de senaste åren, ägnat sig åt att sälja av allt man äger och har, men den här sommaren har man inte gjort några stora försäljningar. Spelare som Kevin Gameiro och Eliaquim Mangala har lämnat, men i stort är truppen intakt.

Till den här matchen är dock Guillamon avstängd och därtill har man Cillessen, Musah, Domenech och Piccini på skadelistan. Hos hemmalaget saknas Brice och Lozano.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt målsnålt

Förra säsongen var Granada tre poäng bättre än Valencia och ser man till inbördes möten har det varit väldigt jämnt de senaste åren. Förra säsongen vann båda lagen sina respektive hemmamatcher mot varandra med 2-1.

I kraft av hemmaplansfördel är Granada knappa favoriter hos spelbolagen. En rak etta ges till ett odds omkring 2.55.

Granada såg solida ut i förra helgens svåra bortamatch mot Villareal. Den defensiva stabiliteten är också tränare Morenos stora utmaning och förbättringspotential. Vad gäller offensiven så har man tappat sin bäste målskytt förra säsongen, Roberto Soldado, som lämnat för Levante och ersatts av Carlos Bacca.

Valencias insats i premiären är lite mer svåranalyserad i avseendet att vi inte fick se vad
Bordalas vill göra med elva man på planen i mer än tre minuter. Med tio man krigade man med bravur och det lär varit ett mycket skönt besked att ta med sig.

Av båda lagens premiärmatcher att döma finns det anledningen att tro att det här kan bli en tillknäppt och taktiskt inriktad tillställning mellan två jämnstarka lag.

Detta gör att jag tror på en mer målsnål match och bäst spelvärde finner jag då i spelet att båda lagen inte kommer göra mål. Det spelas till 1.85 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1.85
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:30, lördag 21 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: