Streama Barcelona Huesca

Speltips inför La Liga – 2021/22: Odds och långtidsspel

Inför starten av den spanska högstaligan La Liga, säsongen 2021/22, har vi tittat närmare på vilka som är favoriter. Dessutom presenterar vi de bästa oddsen och långtidsspelen som finns tillgängliga. La Liga inleds med premiärmatchen mellan Valencia och Getafe den 13 augusti.

Förra säsongens La Liga blev en besvikelse för de båda giganterna Real Madrid och Barcelona. Inget av lagen lyckades nå upp till den nivå vi vant oss vid och naturligtvis ser då Atletico Madrid till att ta tillvara på den chansen att knipa en ligatitel.

Med en tät defensiv och en revanschsugen Luis Suarez längst fram höll Atletico Madrid undan för Real Madrid och Barcelona som närmade sig mot slutet. Marginalen ner till lokalrivalen blev två poäng och till Barca sju poäng.

Barcelona blev trea, två poäng före Sevilla. Därefter var det ett glapp på hela femton poäng ner till Alexander Isaks Real Sociedad.

Leo Messi gjorde 30 ligamål och vann skytteligan i La Liga för femte säsongen i rad. Trots det var ändå Barcelona den största besvikelsen förra säsongen och nu ser man nu att få försöka klara sig utan Messi.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

La Liga 2021/22 – Odds och speltips

Barcelona har problem på många fronter. Både vad gäller ekonomin och uteblivna framgångar på planen. Till den här säsongen har man förstärkt med inga mindre än Sergio Aguero och Memphis Depay.

Men det gör också att man överstiger lönetaket i ligan och behöver sälja en eller ett par spelare innan transferfönstret stänger den 31 augusti. Det är en av anledningarna till att kontraktsförhandlingarna med Leo Messi nu har brustit.

Trots detta är Barcelona främsta favoriter att vinna La Liga 2021-22. Hos William Hill står Barcelona som favoriter till oddset 2.25. Strax efter har vi Real Madrid till 2.75. De regerande mästarna Atletico Madrid står i 5.00 gånger insatsen som ligavinnare.

Real Madrid har förstärkt med David Alaba som lär bli nyttig men samtidigt har man förlorat sin härförare Sergio Ramos och eventuellt ett helt mittlås då Raphael Varande också ser ut att lämna.

Lämnat har också Zinedine Zidane fått göra och, det inte alltför spännande tränarnamnet, Carlo Ancelotti är ny vid rodret. Han kan säkert tillföra stabilitet men frågan är om han kan få Real Madrid att lyfta.

Det är också tveksamt om Ronald Koeman som, mot alla odds, är kvar på tränarposten i Barcelona har förmågan att få Barcelona-maskineriet på rätt köl igen.

Dessa faktorer gör att Atletico Madrid återigen känns underskattade.

Ett intressant spel som William Hill erbjuder är huruvida Alexander Isak kommer göra mer eller mindre än 15 mål den här säsongen.

Förra säsongen hängde Isak dit 17 ligamål och ingenting talar för att han skulle gå en sämre säsong till mötes. Tvärtom. Han tar stora steg framåt hela tiden och att han åtminstone kommer tangera sina 17 mål från förra säsongen (där flertalet kom under andra halvan) ser jag som klart sannolikt.

Mitt bästa långtidsspel på La Liga säsongen 2021/22 är att Alexander Isak kommer göra över 14.5 mål till oddset 1.85 hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Alexander Isak gör över 14.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: William Hill
Spelstopp:
TV: 
Stream: