22 november 2019 Levante Mallorca Speltips

Speltips Levante – Athletic Bilbao 26/2: Fredagsmöte

Form är en positiv färskvara för både Athletic Bilbao och Levante inför fredagens möte i La Liga. Odds inför den 26 februari 2021.

Levante - Athletic Bilbao

La Liga
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det går att säga mycket om hur Athletic Bilbao och Levante har reparerat under säsongsinledningen, men känslan är att båda lagen har reparerat det som ett tag kändes lite oroväckande.

Nu känns det som att Athletic Bilbao hittat tillbaka till sin identitet och att man är det där svåra laget från Baskien att försöka slå.

Levante kommer inte minst från två raka ligamatcher mot serieledarna Atletico Madrid, i vilka man tagit totalt fyra poäng. Det må vara helt rätt läge att spela mot Diego Simeones lag, men att ta fyra av sex möjliga i ett sådant dubbelmöte imponerar ändå.

Det gör också att fredagens möte med Athletic Bilbao blir så intressant. Här känns det som att båda lagen har ganska positiva tongångar när man kliver in.

Levante har exempelvis bara en förlust på sina elva senaste matcher och jag har svårt att se hur man ska kunna förlora mot Athletic Bilbao här. Det luktar kryss lång väg.

Krysset lockar

Athletic Bilbao har spelat mot Levante en gång redan den här säsongen, och då vann man med 2-0 på hemmaplan. Men faktum är att lagen spelade mot varandra i cupspelet också. Där slutade matchen 1-1 efter ordinarie tid.

Det man kan ha med sig är också att Athletic Bilbao i ligaspel har fyra raka vinster mot Levante, men i det här skedet, när Levante bevisligen har prickat formen, tycker jag att det känns lite osannolikt med en vinst för bortalaget.

Levante spelar ofta målsnåla matcher i La Liga. Tre raka har slutat med max två mål och de tkan också det vara en faktor inför mötet med Athletic Bilbao. 1-1? Ja, det lockar.

X (oavgjort) spelas till 3,30 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 100 kr bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,30
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 26 februari 2021
TV: 
Stream: