Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Levante – Atletico Madrid 17/2: Hitta tillbaka

Efter insläppta mål i fem raka matcher tror jag att huvudfokus för Atletico Madrid är att hitta nollan igen mot Levante i La Liga den 17 februari 2021.

Det är ingen hemlighet att Atletico Madrid är ett lag som bygger stora delen av sitt spelsätt på att täppa till bakåt, lägga sig som en organiserad enhet i defensiven och göra det väldigt svårt för motståndarna att trumma igång ett anfallsspel.

Det har under säsongsinledningen resulterat i att Atletico Madrid släppt in färst mål av samtliga lag i La Liga, och att man nu står på 13 insläppta på 21 matcher i ligaspelet. Det är ett vansinnigt starkt facit.

Men det man ska ha med sig är att sju av dessa 13 insläppta mål kommit nu på slutet. Över de senaste veckorna har vi lite förvånande nog fått se Atletico Madrid släppa in sju mål på fem matcher, och därmed nästan bjuda in motståndarna i matchen.

Atletico Madrid har på dessa fem matcher tagit 13 av 15 möjliga poäng, så i praktiken har det inte inneburit någon större försvagning för poängskörden eller tabellplaceringen. Men med det sagt är det anmärkningsvärt.

Nu stundar Champions League-åttondelsfinal mot Chelsea och en intensiv guldstrid i La Liga under våren, varpå Diego Simeone rimligen har pumpat i sina spelare att Atletico Madrid är ett lag som inte ska släppa in mål. Den reaktionen väntar jag mig här.

Atletico Madrid håller nollan

Mot ett lag som Levante ska det inte heller vara några större konstigheter att hålla nollan för ett lag som Atletico Madrid. Det är trots allt Spaniens klart bästa defensiv vi har att göra med, och det är knappast ligans bästa offensiv på den andra sidan.

Levante gick dessutom mållösa av den senaste matchen mot Osasuna och krampaktigheten som man visade upp där kan bli tio gånger jobbigare att hantera mot Atletico Madrid.

Samtidigt är Atletico Madrid i stort sett överlägsna i toppen och behöver därmed ta tre poäng för att inte bjuda in övriga topplag i fighten.

Levante är inte enkla att slå, men fokus lär Atletico Madrid ha på att inte släppa in mål.

Under 2,5 mål spelas till 1,87 gånger smeten hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,87
Bolag: 888sport
Spelstopp: 19:00, onsdag 17 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: