11 februari 2019 Alavés Levante Speltips

Speltips Levante – Valladolid 22/1: Intetsägande

Real Valladolid och Levante är knappast säsongens mest intressanta lag i spanska La Liga. Nu möts lagen den 22 januari 2021.

Coronakrisen fortsätter att sätta sina spår och i Spanien kör man nu på en fredagsmatch på ett sätt som flera andra ligor har anammat under den här säsongen. För oss neutrala tv-tittare är det ganska fint att ha ett bredare utbud att välja bland.

Men dessvärre har man i Spanien valt att lägga någon av de mindre intressanta matcherna just den omgången på fredagen och så är verkligen fallet just denna vecka.

Real Valladolid spelar borta mot Levante, och även om det är två lag som knappast kan säga sig inte tillhöra bottenstriden, är det också två ganska intetsägande lag. Och risken är överhängande att matchen blir av samma karaktär.

Nu kanske jag ska hålla mig från att vara så negativ, men med sju kryss vardera har både Real Valladolid och Levante visat sig vara lag som ofta spelar rätt återhållsamma tillställningar.

Under 2,5 mål har exempelvis varit ett lyckat spel i fyra raka bortamatcher för Real Valladolid.

Levante har i för sig fyra raka hemmavinster, med över 2,5 mål i fyra raka matcher, så kanske är det hemmalaget som ska hotta till den här tillställningen.

Fördel Levante

Som om det inte vore nog med det finns det andra nackdelar för Real Valladolid, som gör att jag nog blickar mot att Levante trots allt ska gälla som favoriter inför matchen.

Real Valladolid kommer till spel utan Roque Mesa, som är avstängd och av den anledningen inte kan finnas med i startelvan.

Det kommer inte heller Jota eller Jawad El Yamiq att kunna, med tanke på att båda har coronasmitta och därmed inte får vara med. Som om det inte vore nog med det är skadelistan i sig väldigt lång med Saidy Janko, Javi Sanchez, Marcos de Sousa, Raul Garcia och Kiko Olivas.

I hemmalaget saknas Jose Campana, det är ett tapp, oc Rober Pier. Det är också ett tapp. Men formen talar för att Levante ska kunna vinna igen.

Levante vinner spelas till 2,16 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: Levante vinner
Odds: 2,16
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, fredag 22 janauri 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: