bayern barca 12/5

Speltips Osasuna – Barcelona 12/12: Uddlöst

Osasuna tar emot Barcelona på El Sadar under tidig söndagseftermiddag i en tuff period för båda lagen.

Barcelona är mitt uppe i en säsong som de säkerligen redan helst vill glömma då de ständigt påminns om deras fall från toppen av världsfotbollen vecka in och vecka ut. De är redan efter 16 omgångar i stort sett helt avskrivna från titelstriden där ärkerivalerna Real Madrid har dragit iväg rejält i tabellen.

Istället kämpar Barcelona för att knipa en av Europaplatserna hela 16 poäng bakom ligaledarna. Sedan Xavi Hernández tog över tränaruppdraget från Ronald Koeman så har resultaten i ligan i alla fall varit godkända då han inledde med två raka segrar mot Espanyol och Villarreal.

Men de två öppningssegrarna har överskuggats av misslyckanden i Champions League där de inte lyckades vinna mot Benfica hemma och sedan föll handlöst borta mot Bayern München, vilket innebär att de nu missar slutspelet och istället får spela Europa League, något som hade varit otänkbart för ett par år sedan.

De förlorade även sin senaste ligamatch mot den något oväntade ligatrean Real Betis och det är inte mycket som går Blaugranas väg i nuläget. Skadeläget är inte heller någon rolig läsning med flera offensiva avbräck och ovanligt nog så har Barcelona problem med att producera offensivt då de förlitar sig alldeles för mycket på Memphis Depay som inte har levererat.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Osasuna kan knappt göra mål

Jagoba Arrasates mannar levererar ungefär som förväntat hittills under säsongen och befinner sig precis kring mitten av tabellen där de avslutat de två senaste säsongerna. De hade tidigare under hösten en väldigt fin period där de radade upp trepoängarna och klättrade rejält i tabellen, men nu är de istället inne i en väldigt problematisk svit som har fått dem att halka tillbaka till mitten.

Osasuna har nu nämligen sju raka matcher utan vinst och har väldigt stora problem offensivt. I deras sex senaste matcher har de inte gjort ett enda spelmål (!), det enda målet de har fått in i nät har varit på straff mot Elche för två omgångar sedan.

De har fortsatt en väldigt stabil defensiv, men det räcker inte långt ifall de inte kan producera framåt och därmed är det svårt att se hur de skulle kunna besegra Barcelona på söndag. I och med att Barcelona har haft liknande problem så är underspelet väldigt lockande för de 1.81 gånger pengarna som Expekt erbjuder då det har gått in i Osasuna sju senaste matcher.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 14:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: