2 februari 2019 Celta Vigo Sevilla Speltips

Speltips Osasuna – Celta Vigo 23/8: Jämn match

Osasuna välkomnar Celta Vigo under måndagskvällen i den sista matchen av den andra omgången i La Liga.

Celta Vigo fick verkligen ingen lätt inledning på säsongen då de regerande mästarna Atlético Madrid kom på besök till Balaidos. Gästerna tog tidigt ledningen men Celta Vigo kunde tidigt i andra halvlek kvittera genom en straff som Iago Aspas förvaltade väl. Kort därefter spikade dock Ángel Correa slutresultatet 1-2 med sitt andra mål för dagen.

Celta Vigo är ett av de lag som haft ett väldigt intressant transferfönster under sommaren. Kronan på verket har varit att de lyckats knyta till sig Javi Galan från Huesca, vänsterbacken stod för en utmärkt säsong i bottenlaget och värvningen hyllas av många som en av de bästa som gjorts i hela ligan, särskilt med tanke på att de kom undan rätt billigt.

Det är ingen tvekan om att Celta Vigo vill satsa högre i år och bygga vidare på den strålande säsong de hade senast där de slutade på åttonde plats, precis bakom lagen som lyckades ta sig ut i Europa. De längtar efter ett europeiskt äventyr i Vigo och de har alla möjligheter att slåss om det i år.

Deras insats mot Atlético var inte alls dålig, trots förlust. Det var en förhållandevis jämn match även om Atlético tillslut visade sig vara lite farligare framför mål. Celta Vigo visade i alla fall att de har kvalitet i laget inför säsongen.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att utläsa en favorit

Hemmalaget Osasuna inledde i sin tur ligaspelet med ett mållöst möte hemma mot Espanyol. Det var en väldigt jämn match som stod och vägde och mycket hade kunnat sluta med en uddamålsvinst till något av lagen. Båda förtjänade dock en poäng efter insatsen trots att de saknade skärpa framför mål.

Osasuna har fortfarande bara ett par år på nacken sedan de senast blev uppflyttade till La Liga igen, men har placerat sig stabilt kring mitten av tabellen i de två säsonger de spelat i högstaligan under den här sejouren.

Precis som Celta har även Osasuna förstärkt truppen under sommaren, främst i offensiven då de hämtat in Ante Budimir från Mallorca och lyckats knyta till sig Kike Garcia från Eibar som trillade ner i segundan inför den här säsongen.

Los Rojillos har dock inte riktigt samma tyngd som Celta Vigo och de kommer nog få svårt att faktiskt utmana om Europaplatserna även om de säkert kan störa bättre lag och vara med kring mitten av tabellen även i år.

Matchen i sig känns dock på förhand väldigt jämn och det är svårt att utläsa en klar favorit. Celta Vigo är dock ett offensivt lagt lag och det var ofta gott om mål i båda riktningarna när de spelade i fjol. Osasunas mållösa öppningsmöte tror jag har dragit ner oddsen på målspelen inför matchen. Ett spel på att båda lagen gör mål ser därmed rätt lockande ut för 1.91 hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.91
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 22:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: