Stryktipset 4 augusti 2018

Speltips Osasuna – Elche 29/11: Fördel hemmalaget

Osasuna välkomnar Elche till El Sadar under måndagskvällen i hopp om att komma tillbaka in i vinnarspåret.

Hemmalaget har haft en väldigt fin start på La Liga där de får någon månad sedan var med och slogs högt upp i tabellen på Europaplatserna. Men de har nu halkat ned till omkring mitten av tabellen, men hoppas kunna börja klättra igen då spelschemat blir lite mer överkomligt framöver.

Osasuna har har vunnit på sina fem senaste matcher nu och senaste vinsten kom borta mot Villarreal i mitten av oktober. Men de har också haft ett väldigt tufft spelschema under den senaste månaden då de ställts mot Real Madrid, Sevilla, Real Sociedad och Atlético Madrid på rad, alltså samtliga lag som utgör topp fyra i tabellen.

De inledde bra med ett mållöst kryss på Santiago Bernabeu, men har sedan dess förlorat tre raka utan att lägga ett enda mål. Bottenlaget Elche presenterar därmed en chans att få studsa tillbaka lite igen mot enklare motstånd där vi får se ifall Osasunas fina form från tidigare i höst fortfarande kan hålla i sig.

Förutom Lucas Torró som är avstängd och Rober Ibañez som testat positivt för COVID-19 så har i alla fall tränare Jagoba Arrasate hela truppen till sitt förfogande i jakten på att försöka klättra tillbaka upp i tabellen igen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elche har ännu ingen ny tränare

Gästerna har också en tuff period bakom sig, även om de inte kan skylla på särskilt tufft motstånd. De har nu sex raka matcher utan vinst där de bara fått med sig två poäng och de ligger i nuläget precis under strecket med en poäng upp till Cádiz och säker mark.

Resultaten fick Elches ledning att sparka tränare Fran Escriba efter att de förlorat hemma mot Real Betis med 0-3 förra helgen och klubben har fortfarande inte annonserat någon ersättare. Fram till det är klart så är det Pablo Manusovich som kommer att leda klubben från tränarbänken.

Escribas avsked kom rätt plötsligt och det var inte något hängde i luften som det ofta gör när tränare ryker. Samme Escriba tog nämligen över laget under fjolårssäsongen och spelade en stor del i att rädda kvar dem ännu en säsong i högstaligan och de var knappast avhängda från laget ovan i nuläget.

Matchen mot Osasuna blir i alla fall en tuff utmaning då hemmalaget har ett starkt försvar samtidigt som Elche har gjort näst minst mål i hela ligan. Det luktar målsnålt långa vägar, men underspelet har inte särskilt bra odds. Istället sätter vi pengarna på att Osasuna tar chansen att återigen ta en trepoängare när ett ledarlöst Elche kommer på besök för 1.87 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Osasuna vinner
Odds: 1.87
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: