22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Osasuna – Real Madrid 9/1: Rakt spel

Real Madrid har vaknat till liv och det känns som helt fel läge att möta den spanska giganten. Nu är det Osasuna som ska försöka den 9 januari 2021.

Efter en direkt skakig inledning på säsongen måste man ändå ta och erkänna att det som Real Madrid numera sysslar med är betydligt mer imponerande, inte minst i termen av hur många poäng man tar.

Det har visat sig på resan i tabellen, där laget nu har klättrat upp till en säker andraplats och där det nu är Real Madrid som utmanar rivalen Atletico Madrid om serieledningen först och främst.

Sedan den 28 november 2020 är det idel vinster, och någon enstaka kryssmatch, som gäller i ligaspelet och jag vågar lova att Zinedine Zidane är aningen mer tillfreds nu. Det fanns ett tag där fransosen inte hade det helt hundra.

Nu har Osasuna i för sig en ganska stark trend med ett par fina oavgjorda resultat, men det räcker inte och att man nu ligger som nästjumbo är ett kvitto på det. Man måste öka poängskörden och det markant, gärna snart, för att det här inte ska bli ett riktigt jobbigt år.

Å andra sidan är det kanske inte mot Real Madrid som det ska ske.

Höga odds i La Liga

I hemmalaget Osasuna får man räkna med ett par tapp, även om det nu ser bättre ut för målvakten Ruben Martinez med hans avstängning. Den har nämligen slutat gälla och den gör att han kan spela här. Dessvärre har han dragit på sig en skada som gör att han inte kommer att spela. Ett brutet finger är inte riktigt optimalt för den som ska vakta stolparna.

Dessutom har man Chimy Avila borta med en skada, samtidigt som Darko Brasanac, Lucas Torro och Adrian Lopez alla står som osäkra kort på förhand.

Förmodligen är en delförklaring till att Real Madrid nu ser så pass mycket starkare ut det faktum att man inte längre har lika många frånvarande spelare, och att man istället kan formera sitt starkaste lag vecka ut och vecka in. Det säger sig själv att det ger en boost och att det har bidragit till att man nu klättrat i tabellen.

Med det sagt kommer int anfallaren Rodrygo till spel här och inte heller den avstängde Daniel Carvajal är tillgänglig för Marängerna.

Real Madrid vinner spelas till 1,50 gånger såsen hos Betsafe. Femtioprocentig ränta på vår investering känns som överraskande bra spelvärde på förhand.

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1,50
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, lördag 9 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: