4 februari 2019 Rayo Vallecano Leganés Speltips

Speltips Rayo Vallecano – Celta Vigo 1/11: Stark kontrast

Säsongens stora överraskning Rayo Vallecano tar emot Celta Vigo på Campo de Fútbol de Vallecas på måndagskvällen.

Den tidiga matchen från La Liga under måndagskvällen bjuder på ett intressant möte mellan Rayo Vallecano och Celta Vigo. Intressant nog så är det en väldig kontrast mellan lagen då Rayo utan tvekan är laget som presterat mest över förväntan medan Celta Vigo förmodligen är laget som sämst har levt upp till förväntningarna inför säsongen.

Rayo Vallecano var nämligen tippade som ligajumbo av väldigt många experter och inte många trodde att de skulle ha en chans att stanna kvar i La Liga då de genom kvalprocessen halkade in på ett bananskal i högstaserien. De saknade dessutom en renodlad anfallare i startelvan under de första omgångarna, men värvningen av Radamel Falcao har visat sig vara riktigt lyckad för nykomlingens del.

Det var nämligen ingen mindre än Falcao själv som stod för ett kyligt avslut i matchens enda mål mot Barcelona tidigare i veckan där Rayo plockade upp en tung trepoängare. Memphis Depay brände straff i en annars ganska chansfattig match som gjorde att Rayo faktiskt gick om Barcelona i tabellen och nu sitter tre poäng över storlaget.

I skrivande stund är de galet nog sexa i tabellen, något som verkligen ingen trodde på inför säsongen. Framgångssagan bara fortsätter och de är faktiskt favoriter inför mötet mot Celta Vigo nu på måndagen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Celta Vigo har varit en besvikelse

I starkt kontrast till Rayos framgångar så har Celta Vigo misslyckats med att leverera under de inledande månaderna av säsongen. Eduardo Coudet var hyllad under fjolårssäsongen för det offensiva spelsystem han implementerade och fick att funka i ett framåtlutat Celta Vigo, men under hösten har saker och ting inte alls sett lika bra ut.

Detta trots att Celta stod för ett väldigt fint transferfönster som täckte upp deras svagheter från fjolårssäsongen genom att bland annat värva in den mycket eftertraktade vänsterbacken Javi Galan från ett nedflyttat Huesca.

Många förväntade sig helt enkelt att Celta Vigo skulle ta nästa kliv och vara med och strida om Europaplatserna på riktigt nu, men än så länge har det varit motigt och de har bara två poängs marginal ned till nedflyttningsplatserna trots att de är placerade på fjortonde plats.

Med tanke på att Rayo Vallecano vunnit samtliga fem hemmamatcher hittills under säsongen, även mot tufft motstånd som Barcelona senast, så är det väldigt fina odds här på hemmasegern. Celta har blandat och gett och många förväntar sig nog att de rycker upp sig framöver, men än så länge är Rayo helt enkelt det starkare laget och för 2.45 hos Campobet är det raka spelet på hemmalaget självskrivet i min mening.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rayo Vallecano vinner
Odds: 2.45
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: