Speltips Real Betis Alavés

Speltips Real Betis – Celta Vigo 20/1: Mittenmöte

Mittenmötet i La Liga mellan Real Betis och Celta Vigo kan bli intressant, men bortalaget saknar sin bästa spelare inför avsparken.

Real Betis - Celta Vigo

La Liga
Hämta bonus!
för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är en speciell säsong i La Liga och den tabell som ofta brukar skiktas väldigt snabbt har varit haltande, väldigt tät och inte alls så breddad som den är en vanlig säsong. Anledningen är främst att flertalet av storklubbarna helt enkelt har underpresterat.

Men med det sagt är det trots allt Atletico Madrid som toppar, med Real Madrid strax bakom och FC Barcelona ytterligare tre poäng bakom. Nästan precis som vanligt med andra ord. Åtminstone sett till vilka lag som gör upp om det i slutändan.

Däremot har det i mitten öppnats ett enormt gap och det är inte många poäng från nedflyttningsplatserna (16 poäng) till åttondeplatsen (23 poäng) där Celta Vigo ligger.

Med andra ord är det ingen säkerhet för varken Real Betis eller Celta Vigo att man nu står på 23 poäng. Ett par dåliga omgångar är allt som krävs för att lagen plötsligt ska vara en del av bottenstriden igen.

Nu möts Celta Vigo och Real Betis dock på onsdagskvällen och det är guldläge för båda lagen att ta en trepoängare som ger andrum. Då skulle man efter halva säsongen spelad stå på 26 poäng. Det är och förblir ett väldigt bra facit inför fortsättningen.

Celta Vigo räcker inte till

Celta Vigo har en nedåtgående trend med två raka förluster och tappade därmed det momentum som laget hade tidigare. Det blev storförlust mot Villarreal (0-4) senast och innan dess räckte man inte till i cupen mot Ibiza eller i ligan mot Real Madrid. Så om vi räknar med cupen har man tre raka förluster.

Nu kommer man också till spel utan sin anfallsstjärna Iago Aspas och det vet vi alla att det innebär att Celta Vigo blir ett sämre lag.

Real Betis har däremot en liten uppåtgående trend efter vinsten mot Sporting Gijon i cupen och vinsten mot jumbon SD Huesca i ligan. Det gav tre viktiga poäng som gör att man nu studsat upp på övre halvan. En vinst här gör att man nästan, nästan kan drömma om Europaplatser.

Real Betis -0,25 (asian handicap) spelas till 1,89 gånger såsen hos bet365. Då får vi halva insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter i bonus!

Speltips:

Speltips: Real Betis -0,25 (asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 20 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: