Speltips Real Betis Alavés

Speltips Real Betis – Getafe 19/2: Fredagsmöte

La Liga är tillbaka fredagen den 19 februari 2021 när mittenmötet mellan Real Betis och Getafe ska komma att spelas på kvällen.

Om vi ser till tabellen är det här två lag som båda får anses tillhöra mittenstriden, men där Real Betis egentligen har ett väsentligt bättre utgångsläge efter 23 spelade omgångar. Med sina 33 inspelade poäng har man nu plötsligt häng på en Europaplats.

Det hela kan förklaras med att Real Betis på senare tid har hittat formen och att det borde tala för att man även här ska kunna gå för att vinna, även om man släpper in lite för många (38) mål. Det finns faktiskt bara ett enda lag (Cadiz) som släpper in fler mål den här säsongen i La Liga.

Med en god form, mycket att spela för och hemmaplan ser jag hur Real Betis tar sig an den här matchen med en offensiv anda, och försöker gå för att vinna. Det lär öppna upp matchen.

Getafe har med sig ett starkt lag, men kommer från en svag trend med fem raka utan vinst, och fyra förluster på dessa fem omgångar.

Det enda man i bortalaget kan trösta sig med är vetskapen om att man så sent som i september månad slog Real Betis med hela 3-0 på hemmaplan. Bevisligen vet man hur man ska såra sina motståndare.

Odds i La Liga

Real Betis är det enda laget som inför den här säsongen har problem med skador och som behöver plåstra om ett par spelare för att få ihop den startelva som man önskar.

Det spelar ingen roll vilken mirakelplåstring man än får till på spelare som Dani Martin, Victor Camarasa och Marc Bartra, ingen i trion kommer att finnas med i den här matchen. Det kan vi räkna med redan nu.

Däremot har Real Betis vissa förhoppningar om Victor Ruiz, samtidigt som Borja Iglesias har återvänt till träningsplanen i veckan och av den anledningen kan tänkas starta i rollen som anfallare mot Getafe.

I bortalaget finns det inga som helst avbräck att tala om och dessutom får man tillbaka en spelare, Djene, efter en två matcher lång avstängning. Mest troligt kliver han in som en ytterligare förstärkning i försvarsspelet här.

Men då hemmalaget har god form tror jag att de gör mål här. Båda lagen göra mål spelas till 2,10 gånger smeten hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kronor gratis!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,10
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:00, fredag 19 februari 2021
TV: 
Stream: