Speltips Real Betis Alavés

Speltips Real Betis – Granada 10/5: Jakten på Europa

Håller Real Betis på att sjabbla bort deras möjlighet att ta klivet ut i Europa? Till måndagens match mot Granada skulle en seger sitta väl på sin plats – och vi rekar med speltips inför kvällens tillställning.

Jakten på Europa – en som faktiskt både Real Betis och Granada varit inblandade i. De senares hopp håller dock på att rinna ur sanden och efter hemmaförlusten senast mot Cádiz, 0-1, är det ingenting som talar för att man ska ta en av biljetterna till Europa League.

För Real Betis ser det desto mer ljust ut, även om man tappat en del viktiga poäng på sistone – sex uppradade kryssmatcher efter varandra. Kvar i topp sju står man dock alltjämt och en vinst i afton skulle mer eller mindre säkra att motståndarna håller sig på efterkälken. Tar man chansen?

På truppfronterna störs båda parter av stor problematik. För Betis saknas den avstängda duon bestående av Nabil Fekir samt Aïssa Mandi, liksom skadeduon Víctor Camarasa och Dani Martin. Dessutom står Martín Montoya och Diego Lainez som frågetecken. Gästerna har Roberto Soldado, avstängd, samt Neyder Lozana och Luis Milla, skadade, out. Carlos Neva, Jesús Vallejo, Rui Silva och Kenedy är tveksamma.

Underspel

Sex raka kryss, det är förstås inte optimalt när man jagar Europaspel, men med hänsyn till att spelschemat varit tufft kan man ändå slå fast att det är någonting Real Betis kan komma undan med.

Däremot finns det alltjämt orosmoln gällande offensiven, när det blivit blott ett mål framåt på de tre senaste matcherna. Dessutom har sju av de åtta senaste matcherna totalt innehållit max två baljor.

Och Granada? Efter storskalpen mot Barcelona, stod de för en plattmatch – där man inte minst visade prov på anfallsproblem – senast när man åkte på en 0-1-förlust mot Cádiz. Här kan vi också vänta oss ett mer tillbakalutat bortalag, varpå risken är att det blir en tillknäppt måndagsbatalj från La Liga.

Under 2,5 mål totalt spelas till oddset 1,92 hos Betsson, som nya kunder kan hämta en färsk välkomstbonus hos.

  Rygga spelet hos Betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,92
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: