Speltips Real Betis Alavés

Speltips Real Betis – Osasuna 1/2: Fokus på målen

Det blir ett speltips till strax under dubbla insatsen inför Real Betis – Osasuna i måndagens enda match från La Liga i Spanien. Vi visar även hur du som besökare kan streama inför matchen.

Medan Real Betis försöker jaga ikapp konkurrenterna i Europaområdet, vilka vid händelse av en vinst skulle vara inom tätt räckhåll, kämpar Osasuna med näbbar och klor för att fixa kontraktet i La Liga. Viktiga poäng på spel, men i helt olika delar av tabellen.

Faktum är att Osasuna är så pass illa ute att de står på samma antal poäng som tredjejumbon Deportivo Alavés, alltså i seriens röda tabellområde. Detta är dock med en match mindre spelad, alltså denna, och ett poängtillskott skulle vara extremt nyttigt. Men räcker de till?

Senast värjde Real Betis undan Real Sociedad i Copa del Rey och har sedan en bra tid tillbaka visat prov på fantastiskt fin form. Dessförinnan hämtades 0-2 in till 2-2 borta mot samma motstånd under de avslutande fem minuterna och laget har inte förlorat överhuvudtaget under 2021.

En tuff nöt för underdogen, Osasuna, att knäcka, alltså… Den raka ettan finns enbart till siffror under dubbla insatsen – bäst är den hos NordicBet med 1,95.

Mål – åt båda håll?

Från Real Betis räknar vi med att de kommer ta järngrepp om matchen, lyfter upp positionerna och har en starkt offensiv approach medan bortalaget framförallt får sticka upp när omställningsmöjligheter dyker upp.

För oss pekar således mycket för att Osasuna, oavsett utfall i matchen, åtminstone kan sätta ett offensivt avtryck i form av mål.

Defensivt har Real Betis nämligen haft vissa bekymmer, även om resultaten ändå varit positiva, på senare tid. Av de fem senaste matcherna har det målats åt båda håll och i ett par av dessa fler än ett mål släppts in. Detta medan Osasuna hittat målprotokollet – även matcher där BLGM-spelet suttit, i sju av de nio senaste.

ComeOn ställer ut oddset 1,91 för att det ska bli mål åt båda håll. Det värderar vi absolut vara spelbart.

  Rygga spelet hos ComeOn – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: